Στις κάλπες σήμερα οι οικονομολόγοι σε όλη την Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις κάλπες σήμερα οι οικονομολόγοι σε όλη την Ελλάδα

Στις κάλπες κατεβαίνουν σήμερα οι οικονομολόγοι όλης της χώρας για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και την ανάδειξη αντιπροσώπων στην υπόλοιπη επικράτεια.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 7 στο πρωί και θα διαρκέσει έως στις 7 το απόγευμα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στους κατά τόπους νομούς.

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας κάλεσε τα μέλη του ΟΕΕ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, ώστε μέσω της αυξημένης συμμετοχής τους να καταδείξουν τη δύναμη του Επιμελητηρίου και τον παρεμβατικό του ρόλο.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος εν μέσω της κρίσης που πλήττει τα τελευταία επτά χρόνια τη χώρα έχει διευρύνει το ρόλο του ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας και έχει σε σημαντικό βαθμό συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων - μέσω των προτάσεων και των μελετών του - για την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των προκλήσεων, που έχουν ανακύψει από τις μνημονιακές πολιτικές.

Πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία παρέχονται στην ιστοσελίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider