Τσακαλώτος: «Τrue story» οι προσπάθειες της κυβέρνησης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσακαλώτος: «Τrue story» οι προσπάθειες της κυβέρνησης

Το «true story» της κυβέρνησης πρόταξε – σε πλήρη αντιδιαστολή με το «success story» της Νέας Δημοκρατίας – ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Το δικό μας story είναι true story. Έχει πράγματι πολλές δυσκολίες, λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν θριαμβολογούμε», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κ. Τσακαλώτος, κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017. «To true story επιμένει σε άλλο αναπτυξιακό σχέδιο. Μέσω του true story μπορεί η Ελλάδα να σημειώσει ανάπτυξη το 2017 και το 2017», έσπευσε να εξηγήσει ο υπουργός Οικονομικών.

«H Ευρώπη δεν δουλεύει και όσο δεν λύνει τα ζητήματα που ανακύπτουν με δίκαιο τρόπο, θα έχουμε πρόβλημα», δεν δίστασε να σημειώσει ο κ. Τσακαλώτος, σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Αισθανόμαστε προδομένοι από το ΔΝΤ

Βάλλοντας κατά των τεχνοκρατών της Ουάσιγκτον, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε πως «αισθανόμαστε προδομένοι από το ΔΝΤ».

«Αντί να μας πει το Ταμείο ότι δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, τελικά μας ζητά μέτρα. Αισθανόμαστε προδομένοι από το ΔΝΤ, που έπρεπε να έχει το θάρρος της γνώμης του. H Christine Lagarde έχει πει ότι η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να έχει μεγάλα πλεονάσματα μετά το 2018. Έχω γράμμα της όπου αναφέρει ότι με ηρωικές προσπάθειες θα φτάσετε το 3,5% το 2018 και μετά είναι αμφίβολο», γνωστοποίησε ο κ. Τσακαλώτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider