Biden: O Obama θα θίξει το ζήτημα του χρέους στην Αθήνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Biden: O Obama θα θίξει το ζήτημα του χρέους στην Αθήνα

Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος θα αναφερθεί στο ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη, διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε στη διάρκεια του ετήσιου δείπνου του OXI Foundation για την επέτειο του «ΟΧΙ» ότι την Πέμπτη ένα μεγάλο γεύμα με τον Barack Obama. «Σας υπόσχομαι ότι θα εγείρει κάθε σχετικό θέμα» τόνισε ο Biden.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Biden μίλησε με θερμά λόγια για την ελληνοαμερικανική κοινότητα, εξήρε τον ηρωισμό των Ελλήνων στο Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και του πρώην γερουσιαστή Paul Sarbanes.

«Δεν βρήκα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις άλλη ομάδα ανθρώπων περισσότερο πιστούς και θαρραλέους από τους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος ξέσπασε σε λυγμούς όταν ανακοινώθηκε η βράβευση του γιου του, ο οποίος πέθανε πριν ενάμιση χρόνο από καρκίνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider