Τα 12 μεγαλύτερα σκάφη του Μονακό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα 12 μεγαλύτερα σκάφη του Μονακό

Το Μονακό Yacht Show, που συχνά χαρακτηρίζεται το πιο εκλεκτό γεγονός για τους ιδιοκτήτες γιοτ, ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου.



Στο λαμπερό λιμάνι Hercules φιλοξενούνται 121 σούπερ σκάφη, συνολικής αξίας 3,5 δισ. δολαρίων. Μεμονωμένα, η μέση αξία κάθε υπερ-σκάφους είναι περίπου 31 εκατ. δολάρια.



Από αυτά τα «superyachts», 42 κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους και το 45% είναι μικρότερα από δύο χρονών. Αλλά εξίσου εντυπωσιακό, με την αξία και την ηλικία τους, είναι το μέγεθός τους - το μέσο μήκος των σούπερ σκαφών είναι περίπου 51 μέτρα.



Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τους μεγάλους σταρς της επίδειξης - τα γιγαντιαία «superyachts». Το μεγαλύτερο σκάφος, το Kismet, φτάνει τα 95 μέτρα, ενώ το μεγαλύτερο που κάνει ντεμπούτο, το Dar, φτάνει τα 90 μέτρα.



Ας δούμε τα 12 μεγαλύτερα σκάφη που εμφανίστηκαν στο Μονακό Yacht Show, τα οποία είναι όλα πάνω από 70 μέτρα.

12 Axioma

Μήκος: 72 μέτρα

Ιδιοκτησία του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Dmitry Pumpyansky, το Axioma διαθέτει πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ και χαμάμ - ιδανικό για λίγη φροντίδα. Το ποσό ναύλωσης του κυμαίνεται από $ 700.722 έως $ 747.829 την εβδομάδα.

11 Solo

Μήκος: 72 μέτρα

Το Solo κάνει το ντεμπούτο του στο Μονακό Yacht Show. Στο πλοίο υπάρχει χειμωνιάτικος κήπος, πισίνα περίπου 20 ποδιών και σνακ μπαρ με χαμάμ ή τούρκικο λουτρό.

10 cloud 9

Μήκος: 73,5 μέτρα

Ανήκει από τον πρώην πρόεδρο της BB Retail Μπρέντ Μπλάντι, το γιοτ Cloud 9 ενοικιάζεται για σχεδόν 900.000 δολάρια την εβδομάδα το χειμώνα. Τα πάντα στο πλοίο σχεδιάστηκαν για τον Μπλάντι, συμπεριλαμβανομένων των σουιτών που πήραν τα ονόματα τους από χαρακτήρες Star Wars. Διάφορα σετ σκακιού υπάρχουν σε όλο το σκάφος, σύμφωνα με τον «The Guardian».

9 Elandess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TJB Super Yachts (@tjbsuperyachts) στις

Μήκος: 74 μέτρα



Το γιοτ Elandess έχει να επιδείξει έναν μεγάλο αριθμό κοινόχρηστων χώρων στο πλοίο, όπως μια πισίνα superyacht στο χώρο ηλιοθεραπείας, ένα σαλόνι παρατήρησης στο ανώτερο κατάστρωμα και ένα σαλόνι κάτω από την ίσαλο γραμμή.

8 Boadicea

Μήκος: 76,5 μέτρα

Το σκάφος Boadicea πωλείται για $ 62,371,000 και έχει ναυλωθεί για περίπου $ 617,800 στο παρελθόν. Στο σκάφος υπάρχει ατμόλουτρο, αίθουσα κινηματογράφου και master suite με πανοραμική θέα 180 μοιρών.

7 GO

Μήκος: 76,8 μέτρα



Το GO διαθέτει ένα κομψό προφίλ και ένα κεντρικό γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει κάποια λιμουζίνα. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη κεντρική σκάλα.

6 AIR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SuperYachtTimes (@superyachttimes) στις

Μήκος: 80 μέτρα

Τος σκάφος διατίθενται για περίπου $ 881.124 έως $ 933.992 την εβδομάδα. Η σουίτα του ιδιοκτήτη έχει ένα παρατηρητήριο που έχει θέα στην πισίνα στο κύριο κατάστρωμα και υπάρχει και μια γιγαντιαία οθόνη pop-up για να παρακολουθείτε ταινίες σε εξωτερικούς χώρους.

5 Illusion Plus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Y.CO (@ycoyacht) στις

Μήκος: 88 μέτρα



Το Illusion Plus δεν είναι απλά και μόνο το μεγαλύτερο ντεμπούτο στο Yacht Show του Μονακό- είναι επίσης το μεγαλύτερο σκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ασία. Υπάρχουν τέσσερα εσωτερικά σαλόνια στο πλοίο καθώς και δύο πισίνες με τζακούζι, ένα ελικοδρόμιο touch-and-go και ένα σαλόνι ομορφιάς. Αυτή τη στιγμή πωλείται για 145.000.000 δολάρια.

4 Barbara

Μήκος: 88 μέτρα



Το Barbara έχει ταξιδέψει στον πλανήτη και διαθέτει ένα τόσο όμορφο εσωτερικό που έχει κερδίσει βραβεία. Διαθέτει γυμναστήριο στο χώρο ηλιοθεραπείας και χώρο ευεξίας σε ένα πιο ήσυχο μέρος του σκάφους. Αυτή τη στιγμή πωλείται για $ 211.239.000.

3 Dar

Μήκος: 90 μέτρα



Το Dar περιβάλλεται εντελώς με ανακλαστικό γυαλί, ιδανικό για πανοραμική θέα από το εσωτερικό. Διαθέτει ελικοδρόμιο, πισίνα, beach club και πλατφόρμα κολύμβησης και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 40 ανθρώπους στο πλοίο ταυτόχρονα.

2 Aquarius

Μήκος: 91,7 μέτρα

Το Aquarius, που ανήκει στον Steve Wynn, διαθέτει αίθουσα μασάζ, ελικοδρόμιο, σαλόνι ομορφιάς, πισίνα, beach club και αίθουσα μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 14 άτομα σε επτά καμπίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας και έξι VIP καμπυνών.

1 Kismet

Μήκος: 95 μέτρα



Ενώ η τρέχουσα τιμή πώλησης για το Kismet είναι διαθέσιμη μόνο μετά από αίτηση, είναι το μεγαλύτερο σκάφος στο Μονακό Yacht Show - και με εβδομαδιαία ναύλωση ύψους περίπου 1,29 εκατ. δολαρίων, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε μια πολύ υψηλή τιμή πώλησης. Ο δισεκατομμυριούχος Shahid Khan, ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Φούλαμ και των Jaguars του Τζάκσονβιλ, την έχει σήμερα, και έχει ναυλωθεί επίσης στο παρελθόν από τους Beyoncé και Jay-Z.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider