50 ευρώ την ώρα για... «ερασιτέχνες» της κάνναβης πληρώνει εταιρεία στον Καναδά!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
50 ευρώ την ώρα για... «ερασιτέχνες» της κάνναβης πληρώνει εταιρεία στον Καναδά!

Έναν μήνα πριν από τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, οι εταιρείες που σχετίζονται με το... αντικείμενο είναι προς αναζήτηση εργαζομένων!

Μια εταιρεία λοιπόν marketing στο Τορόντο πληρώνει 50 ευρώ την ώρα (με ανώτατο όριο εργασίας τις 12 ώρες τον μήνα) για «ερασιτέχνες» της κάνναβης που καλούνται να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες.

Η προσφορά μερικής απασχόλησης που έκανε η εταιρεία AHLOT δεν έμεινε απαρατήρητη και με΄σα σε λίγες ημέρες έλαβε περισσότερες από 500 υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας «μικρός πανικός» στην εταιρεία, όπως σχολίασαν στελέχη της στο Twitter.

Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.

Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής» που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.