Επί... πληρωμή τα δοκιμαστήρια ρούχων στην Καστίλλη της Ισπανίας!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επί... πληρωμή τα δοκιμαστήρια ρούχων στην Καστίλλη της Ισπανίας!

Έναν... ευφάνταστο τρόπο για να ενισχύσει τα μικρά τοπικά καταστήματα της Καστίλλης και Λεόν στην Ισπανία βρήκε η υπουργός οικονομίας, Μαρία ντελ Πιλάρ ντελ Όλμο, η οποία πρότεινε να χρεώνονται οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν τα δοκιμαστήρια για να αλλάζουν ρούχα.

Η υπουργός είπε ότι αυτή η πρόταση γίνεται για να καταπολεμήσουν την πρακτική που υιοθετούν πολλοί καταναλωτές οι οποίοι δεν δοκιμάζουν τα ρούχα για να δουν αν τους κάνουν και να τα αγοράσουν αλλά για να βρουν το σωστό νούμερο και μετά κάνουν την αγορά από φτηνά, διαδικτυακά καταστήματα.

Η πρακτική αυτή έχει δημιουργήσει προβλήματα όχι στις μεγάλες αλυσίδες, που διαθέτουν Online κατάστημα αλλά για μικρές μπουτίκ, τα ρούχα των οποίων μπορεί κανείς να βρει και σε websites όπως η ASOS σε χαμηλότερες τιμές.

«Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν τα καταστήματα στην πόλη είναι να διασφαλίσουν καινοτόμες ιδέες. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα καταστήματα θα πρέπει να ξεκινήσουν οπωσδήποτε τις χρεώσεις για τις δοκιμές στα αποδυτήρια - ήταν ένα παράδειγμα του τι θα μπορούσε να γίνει» δήλωσε η ντελ Πιλάρ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.