Τραμπ: Προσδοκώ νέα συνάντηση με τον Πούτιν 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Προσδοκώ νέα συνάντηση με τον Πούτιν 

Μια νέα συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά τη Σύνοδο που έγινε στο Ελσίνκι, θα ήθελε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Τραμπ ανέφερε: «Η σύνοδος με τη Ρωσία ήταν πολύ επιτυχημένη, όχι πάντως για τον πραγματικό εχθρό του λαού, τις ψευδείς ειδήσεις. Ανυπομονώ για μια δεύτερη συνάντησή μας για να ‘εχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε αυτά που συζητήσαμε, το τέλος της τρομοκρατίας, την ασφάλεια για το Ισραήλ, την αποπυρηνικοποίηση τις κυβερνοεπιθέσεις, το εμπόριο, την Ουκρανία, την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Κορέα και άλλα».

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση Κορυφής ανάμεσα στους Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ελσίνκι και ειδικότερα οι διαλλακτικές αναφορικά με το ρωσικό παράγοντα δηλώσεις του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των δύο ηγετών, προκάλεσαν αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ουσιαστικά, άφησε να εννοηθεί πως δυσπιστεί έναντι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, ενώ εμπιστεύεται τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στις διαβεβαιώσεις του για τη μη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές του 2016 και την εκλογή Τραμπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider