Εστιατόριο ταΐζει δωρεάν τους πιο αδύνατους πελάτες (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εστιατόριο ταΐζει δωρεάν τους πιο αδύνατους πελάτες (vid)

Ένα εστιατόριο το οποίο ανταμείβει μάλλον τους χειρότερους πελάτες του είναι το «Mr Zhao La Chufang» το οποίο βρίσκεται στην Κίνα και σερβίρει φυσικά παραδοσιακό κινέζικο φαγητό. Οι θαμώνες του συγκεκριμένου μαγαζιού περνούν από μία ιδιότυπη δοκιμασία.

Η πόρτα εισόδου αποτελείται από κάγκελα την οποία ονομάζουν «μεταλλική πύλη-πρόκληση» και οι πελάτες πρέπει να καταφέρουν να περάσουν ανάμεσα από κάγκελα τα οποία μπορεί να έχουν κενό 15 εκατοστά, 18 εκατοστά ή 25 εκατοστά. Φυσικά όσοι περάσουν από το πρώτο κενό το οποίο αποτελεί και την πιο δύσκολη δοκιμασία, κερδίζουν ένα γεύμα και μια μπύρα δωρεάν. Στα 18 εκατοστά το έπαθλο είναι πέντε μπύρες δωρεάν και στο τρίτο κενό, εκείνο των 25 εκατοστών, το έπαθλο είναι μία μπύρα δωρεάν.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ανάλογα με τις επιδόσεις του, ο κάθε καταναλωτής λαμβάνει και ένα αντίστοιχο σχόλιο. Για παράδειγμα, στις περιπτώσεις που κάποιος δεν καταφέρει να περάσει από καμία από τις τρεις «πόρτες» και χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική που υπάρχει με μεγαλύτερο άνοιγμα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σχόλιο του τύπου «η σιλουέτα σου είναι μέτρια, δεν θα έπρεπε να ζητάς παραπάνω, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πιεις μπύρα;».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αναφέρει ότι αναγκάστηκε να μικρύνει την πόρτα του γιατί έμπαινε πολλή γύρη μέσα και σκέφτηκε να το συνδυάσει με ένα έξυπνο σχέδιο. Μέχρι στιγμής μόνο γυναίκες έχουν καταφέρει να περάσουν από το μικρότερο άνοιγμα της πόρτας ενώ όπως σημειώνει, στόχος του είναι να ωθήσει τον κόσμο να σκεφτεί προτού καταναλώσει φαγητό θέτοντας θέμα σωστής διατροφής. Βέβαια αυτό το τελευταίο, αν θέλουμε το πιστεύουμε....

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider