Τραμπ: Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι χειρότερες από ποτέ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι χειρότερες από ποτέ

Κατά των προκατόχων του καταφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία, κατηγορώντας τους για «αμερικανική ανοησία και βλακεία».

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε επίσης μέσω ανάρτησής του στο Twitter τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν έλαβε σοβαρά τις φήμες για ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές επειδή πίστευε ότι θα κέρδιζε η Χίλαρι Κλίντον.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα νόμιζε ότι η Ανέντιμη Χίλαρι θα κέρδιζε τις εκλογές, οπότε όταν ενημερώθηκε από το FBI για ρωσική εμπλοκή, είπε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, ότι δεν είναι σοβαρό και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό. Όταν κέρδισα εγώ έγινε μεγάλο θέμα και ξεκίνησε το στημμένο κυνήγι μαγισσών με ηγέτη τον Strzok», αναφέρει συγκεκριμένα ο Τραμπ στο Twitter.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε νεότερη ανάρτησή του άσκησε σκληρή κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ για τη σχέση τους με τη Ρωσία.

«Η σχέση μας με τη Ρωσία δεν ήταν ΠΟΤΕ χειρότερη εξαιτίας πολλών ετών αμερικανικής ανοησίας και βλακείας και τώρα, το Στημένο Κυνήγι Μαγισσών», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ερώτηση προς τον πρόεδρο Τραμπ πριν συναντήσει τον Πούτιν: Ξέρεις με ποια ομάδα παίζεις;», έγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter η Χίλαρι Κλίντον, αμφισβητώντας ευθέως την πίστη του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider