Μόσχα: Προφυλακιστέος ο οδηγός ταξί, που παρέσυρε πεζούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μόσχα: Προφυλακιστέος ο οδηγός ταξί, που παρέσυρε πεζούς

Την προφυλάκιση του οδηγού ταξί, ο οποίος παρέσυρε πριν από λίγες ημέρες με το όχημά του πεζούς, τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά ανθρώπους και προκαλώντας πανικό, εώς ότου να δικαστεί διέταξε δικαστήριο της Μόσχας.

Ωστόσο, ο Τζινγκίζ Αναρμπέκ ανακοίνωσε πως θα ασκήσει έφεση στην απόφαση που προβλέπει να παραμείνει στη φυλακή για δύο μήνες αφού όπως υποστηρίζει μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο λόγω των πολλών ωρών εργασίας και της αϋπνίας. «Δεν θυμάμαι τι συνέβη. Φαίνεται ότι ο εγκέφαλός μου ήταν τόσο κουρασμένος από την αϋπνία που μπέρδεψα το γκάζι με το φρένο. Παραδέχομαι την ενοχή μου» είπε στο δικαστήριο και ζήτησε συγγνώμη.

Βίντεο που έχουν τραβηχτεί από αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν ότι ο Αναρμπέκ, αφού παρέσυρε τους πεζούς, βγήκε από το ταξί και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι έτρεξε να φύγει επειδή φοβήθηκε το λιντσάρισμα από το πλήθος.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των τραυματιών ήταν και δύο Μεξικανοί φίλαθλοι οι οποίοι βρίσκονταν στη Ρωσία για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider