Οι χώρες με τα ακριβότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στον κόσμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι χώρες με τα ακριβότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στον κόσμο

Με τις όμορφες αναμνήσεις αλλά και τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες στις ουρές για την έκδοση της προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών να είναι ακόμη νωπές στη μνήμη όλων όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Ελλάδα, η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank προχώρησε στην κατάρτιση της λίστας των χωρών με τις φθηνότερες και ακριβότερες μηνιαίες κάρτες στον κόσμο.

Και μπορεί στη χώρα μας η διαδικασία για την έκδοση μιας μηνιαίας κάρτας να είναι μάλλον σχετικά απαιτητική, ωστόσο η τιμή της σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη είναι μάλλον σχετικά χαμηλή.

Συγκεκριμένα, βάσει της δημοσίευσης της σχετικής λίστας από το Business Insider, προκειμένου κανείς να προμηθευτεί μια κάρτα διαδρομών στο Λονδίνο θα πρέπει να διαθέσει περί τα 196,5 δολάρια.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το Δουβλίνο, με την κάρτα απεριορίστων διαδρομών να φτάνει τα 143,8 δολάρια. Για τη χώρα μας, η Deutsche Bank καθορίζει το μέσο κόστος της μηνιαίας κάρτας για τα ΜΜΜ στα 37,8 δολάρια, ενώ στη Βομβάη της Ινδίας οι πολίτες κάνουν τις τσάρκες τους με μόλις 15,8 δολάρια το μήνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider