Ακυρώθηκε πτήση λόγω... μεθυσμένου συγκυβερνήτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακυρώθηκε πτήση λόγω... μεθυσμένου συγκυβερνήτη

Καθυστέρηση δύο ημερών θα έχουν οι επιβάτες της πορτογαλικής αεροπορικής εταιρείας ΤAP Air Portugal, αφού η πτήση τους ακυρώθηκε λόγω μεθυσμένου συγκυβερνήτη.

Η πτήση TP523 από Στουτγάρδη προς Λισαβόνα, ακυρώθηκε λίγη ώρα πριν από την απογείωση, όταν ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης διαπίστωσε ότι ο συγκυβερνήτης παραπατούσε και μύριζε αλκοόλ. Ο εργαζόμενος ενημέρωσε τις αρχές του αεροδρομίου που καθόρισαν ότι ο 40χρονος πιλότος δεν ήταν σε θέση να αναλάβει τη διακυβέρνηση του αεροσκάφους. Προφυλακίστηκε και ορίστηκε εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ. Του ζητήθηκε επίσης να παραδώσει την άδεια του. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για την υπόθεση.

Όσοι πετούσαν την Παρασκευή διαπίστωσαν μετά λύπης τους ότι όχι μόνο ακυρώθηκε η πτήση τους αλλά ότι δεν υπήρξαν και διαθέσιμες θέσεις μέχρι τη Δευτέρα.

Την είδηση ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία μέσω Twiiter, απαντώντας στις έντονες διαμαρτυρίες ενός επιβάτη για τη μεγάλη καθυστέρηση και ενημερώνοντας τους επιβάτες ότι «προς το παρόν» μόνο την Δευτέρα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Στουτγκάρδης αναμένοντας να επαναπρογραμματιστεί η πτήση τους, ωστόσο δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο πλήρωμα για να τους μεταφέρει στη Λισαβόνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.