Αυτοί είναι οι τέσσερις πλουσιότεροι Έλληνες στη λίστα του Forbes

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι τέσσερις πλουσιότεροι Έλληνες στη λίστα του Forbes
Οι Έλληνες Κροίσοι που συγκαταλέγονται στη λίστα του Forbes είναι τέσσερις και τα δισεκατομμύρια των περιουσιών τους προκαλούν... ίλιγγο.

Ελληνικό «χρώμα» έχει και φέτος η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους του πλανήτη.

Οι Έλληνες Κροίσοι που συγκαταλέγονται στη λίστα του Forbes είναι τέσσερις και τα δισεκατομμύρια των περιουσιών τους προκαλούν... ίλιγγο.

Στη χρυσή λίστα του Forbes περιλαμβάνονται οι εξής συμπατριώτες μας:

Σπύρος Λάτσης: Με περιουσία 3,2 δισ. δολάρια, ο 71χρονος τραπεζίτης και εφοπλιστής, εμφανίζεται ως ο πλουσιότερων των υπόλοιπων Ελλήνων της λίστας. Ο γιος του Γιάννη Λάτση, είναι χαμηλών τόνων, διάγει βίο λιτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – σχεδόν ακριβοθώρητο θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς - και διαμένει μόνιμα στη Γενεύη.

Φίλιππος Νιάρχος: Η περιουσία του πρωτότοκου γιου του Σταύρου Νιάρχου αγγίζει τα 2,8 δισ. δολάρια. Είναι 64 ετών και φυλάσσει τη ζωή του με ... θρησκευτική ευλάβεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λέγεται πως έχει την πέμπτη πιο ακριβή συλλογή έργων τέχνης στον κόσμο. Δεν έχει παραχωρήσει ποτέ συνέντευξη και μία από τις ελάχιστες φορές που διέρρευσε κάποια προσωπική στιγμή ήταν από ... σπόντα, όταν η κόρη του Ευγενία ανέβασε στα social media της μια φωτογραφία του να επιθεωρεί τους χώρους του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αριστοτέλης Μυστακίδης: Στη χρυσή λίστα του Forbes περιλαμβάνεται και ο... μυστηριώδης Αριστοτέλης ή Τέλης Μυστακίδης. Ο ομογενής δισεκατομμυριούχος έχει περιουσία που φτάνει τα 2,5 δισ. δολάρια. Ζει μεταξύ Ελβετίας και Γαλλίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών μετάλλων.

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Οικείο πρόσωπο στους περισσότερους, θεωρείται ο «πατριάρχης» της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ο όμιλός του δραστηριοποιείται σε μεγάλο εύρος: Από τη Motor Oil, ως τη ναυτιλία και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του φτάνει τα 1,1 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider