SPD: Καλεί σε μάχη κατά του μεγάλου συνασπισμού η νεολαία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
SPD: Καλεί σε μάχη κατά του μεγάλου συνασπισμού η νεολαία

Έτοιμη να δώσει τη μάχη ενάντια στον μεγάλο συνασπισμό στη Γερμανία εμφανίζεται η νεολαία του κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

«Για μας ξεκινά τώρα το σημαντικότερο μέρος της δουλειάς μας. Θέλουμε να πείσουμε τα μέλη του κόμματος ότι η άποψή μας – κατά του νέου μεγάλου συνασπισμού είναι η σωστή και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Κιούνερτ, πρόεδρος της νεολαίας των Σοσιαλδημοκρατών «Jungsozalisten» (Jusos) σε συνέντευξή του σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

«Όταν υποβληθεί το σχέδιο της συμφωνίας για νέο συνασπισμό, εμείς, οι νέοι σοσιαλδημοκράτες, θα οργανώσουμε εκδηλώσεις σε όλη τη Γερμανία και θα υποστηρίξουμε την άποψη μας. Μετά τη -με μικρή διαφορά- απόφαση του συνεδρίου να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους Χριστιανοδημοκράτες για τον σχηματισμό νέου μεγάλου συνασπισμού, δεν νοιώθω ηττημένος.

Το συνέδριο έλαβε την απόφαση με μικρή διαφορά, μάλλον μικρότερη από αυτήν την οποία ανέμεναν πολλοί. Οι διαφωνίες στη βάση ήταν πολύ έντονες, το διαπίστωσα σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποία πήγα» πρόσθεσε ο 28χρονος Κέβιν Κιούνερτ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider