Οι 10 αθλητές με τα ακριβότερα ρολόγια (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι 10 αθλητές με τα ακριβότερα ρολόγια (pics)

Ο χρόνος παίζει βασικό ρόλο στον αθλητισμό και οι αθλητές είναι, μαζί με τους σταρ του Χόλιγουντ, τα αγαπημένα πρόσωπα των ωρολογοποιών για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Κάθε ελβετική εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της έχει φροντίσει να «δέσει» ένα ή περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα του σύγχρονου αθλητισμού. Αυτοί είναι οι 10 αθλητές που φορούν τα ακριβότερα ρολόγια εντός ή εκτός των γηπέδων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RORY (@rorymcilroy) στις

10. Ρόρι ΜακΙλρόι: Omega Speedmaster Moonwatch, 5.500 δολάρια

Ο Αμερικανός είναι το νέο μεγάλο όνομα στο γκολφ και φέτος υπέγραψε με τη Nike συμβόλαιο αξίας 200 εκατ. δολαρίων. Άλλη μία συμφωνία που έχει υπογράψει είναι με την Omega, η οποία του χαρίζει συχνά ρολόγια είτε στα γενέθλιά του (όπως στο παραπάνω βίντεο) είτε κάθε φορά που κερδίζει κάποιο τουρνουά.

9. Ρότζερ Φέντερερ: Rolex GMT-Master II BLNR, 8.850 δολάρια

Ο Ελβετός τενίστας είναι από τα βασικά πρόσωπα της Rolex και δεν θα τον δείτε ποτέ να σηκώνει τρόπαιο χωρίς ένα από τα ρολόγια της στον καρπό του. Και μάλιστα ειδικά μοντέλα, σχεδιασμένα για το κάθε τουρνουά στο οποίο συμμετέχει. Εδώ φοράει ένα GMT-Master II σε μπλε, για να παραπέμπει στα μπλε γήπεδα του Αυστραλιανού Όπεν.

8. Κριστιάνο Ρονάλντο: Tag Heuer Carrera Heuer-02T, 20.200 δολάρια

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο, με πολλά από αυτά τα χρήματα προέρχονται από εμπορικές συμφωνίες όπως εκείνη με τα ρολόγια Tag Heuer. Εδώ φοράει ένα Carrera Heuer-02T που δεν κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά επίσης σπάνια εκδοχή black panther του ίδιου ρολογιού, που κυκλοφορεί σε 250 κομμάτια, κοστίζει 20.200 δολάρια.

7. Σερένα Ουίλιαμς: Audemars Piguet Millenary hand-wound, 28.400 δολάρια

Στους φετινούς αγώνες της η Αμερικανίδα τενίστρια φορούσε σχεδόν πάντα ένα Audemars Piguet Millenary σε rose gold με διαμάντια, με λευκό λουρί από δέρμα αλιγάτορα. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά, αλλά πιο πιο κοντινό κοστίζει 28.400 δολάρια.

6. Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Rolex Sky Dweller, 37.500 δολάρια

Ο Ιρλανδός σταρ των μεικτών πολεμικών τεχνών αρέσκεται στο να επιδεικνύει την περιουσία του, μέρος της οποία είναι και η συλλογή πανάκριβων ρολογιών – κυρίως Rolex, αλλά και Audemars Piguet, Patek Philippe, ή Franck Muller. Το χρυσό Rolex Sky Dweller με καφέ λουρί από δέρμα αλιγάτορα, κοστίζει 37.500 δολάρια.

5. Γιουσέιν Μπολτ: Hublot Big Bang UNICO, 42.000 δολάρια

Ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει δική του σειρά ρολογιών στην Hublot, που λανσαρίστηκε στην αρχή της σεζόν του 2016, τελευταίας του μεγάλου Τζαμαϊκανού στους στίβους. Ο δείκτης των δευτερολέπτων έχει το σχήμα του κεραυνού, ενώ σε μία από τις επιπλέον ενδείξεις του καντράν διακρίνεται και η φιγούρα του Μπολτ στη διάσημη πόζα του.

4. Ελίνα Σβιτόλινα: Ulysse Nardin Marine Lady Chronometer, 45.500 δολάρια

Η Ουκρανή τενίστρια, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη έχει συμβόλαιο με την Ulysse Nardin και εδώ φοράει το Marine Chronometer με διαμάντια και χρώμα rose gold.

3. Άντονι Τζόσουα: Audemars Piguet Royal Oak Off-Shore, 469.805 δολάρια

Ο Βρετανός μποξέρ είναι ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα ονόματα στον παγκόσμιο αθλητισμό και φέτος έβγαλε 3,5 εκατ. δολάρια μόνο από εμπορικές συμφωνίες. Μία από αυτές είναι και με την Audermars Piguet, που εκτός από χρήματα του χαρίζει και ρολόγια όπως το παραπάνω, που κοστίζει 469.805 δολάρια.

2. Ραφαέλ Ναδάλ: Richard Mille RM27-02, 800.000 δολάρια

Ο Ισπανός τενίστας είναι το πρόσωπο της Richard Mille και από τους ελάχιστους αθλητές αυτής που φορούν τα ρολόγια τους όταν αγωνίζονται. Το ειδικά σχεδιασμένο RM27-02 διαθέτει κορυφαία τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, ενώ το πορτοκαλί χρώμα παραπέμπει στα χωμάτινα γήπεδα του Ρολάν Γκαρός όπου ο Ναδάλ είναι απόλυτος κυρίαρχος.

1. Φλόιντ Μέιγουεδερ: Hublot, 1,4 εκατ. δολάρια

Ο Αμερικανός μποξέρ είναι ένας από τους υψηλότερα αμειβόμενους αθλητές και φροντίζει να το επιδεικνύει με τις επιλογές του σε ρούχα και αξεσουάρ. Έχει συμβόλαιο με την Hublot και στις δημόσιες εμφανίσεις του φροντίζει να φοράει πάντα ένα από τα Big Bang ρολόγια της διακοσμημένο με διαμάντια. Το συγκεκριμένο που βλέπουμε στον αριστερό του καρπό στην παραπάνω φωτογραφία κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει παραμονές του μεγάλου αγώνα του με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider