Λήξη συναγερμού στο Μετρό του Λονδίνου (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λήξη συναγερμού στο Μετρό του Λονδίνου (pics & vid)

Λήξη συναγερμού κύρηξε η βρετανική αστυνομία αναφορικά με το «περιστατικό» που σημειώθηκε νωρίτερα και εξαιτίας του οποίου έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό Oxford Circus και Bond St.

Οι δύο σταθμοί άνοιξαν εκ νέου, όπως έγινε γνωστό από την αρχή διαχείρισης των μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας. «Οι σταθμοί της Όξφορντ Στριτ και της Μποντ Στριτ άνοιξαν και οι δύο εκ νέου και όλοι οι συρμοί κάνουν στάσεις κανονικά» τόνισε η βρετανική αρχή μεταφορών σε έναν από τους λογαριασμούς της στο Twitter.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί ή ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν νωρίτερα στο πρακτορείο Reuters ότι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή ενώ η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε την παρουσία δύναμης στο σημείο, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στο Twitter η Αστυνομία Συγκοινωνιών ανέφερε: «Αξιωματούχοι ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για περιστατικό στο μετρό Oxford Circus και βρίσκονται στο σημείο».

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider