Μεξικό: Ανώτατο στέλεχος του ομίλου Televisa δολοφονήθηκε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεξικό: Ανώτατο στέλεχος του ομίλου Televisa δολοφονήθηκε

Nεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε ο Αδόλφος Λάγος, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του μεξικανικού κολοσσού των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης Televisa και διευθύνων σύμβουλος της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας izzi, την Κυριακή στα προάστια της πρωτεύουσας, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Πολιτείας του Μεξικού.

Σύμφωνα με τις αρχές, που διεξάγουν την έρευνα για τη δολοφονία, ο Λάγος κινείτο με το ποδήλατό του κοντά στις αρχαίες πυραμίδες Τεοτιουακάν όταν όταν δέχθηκε τις σφαίρε και υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του μεξικανικού Τύπου τον Λάγος πυροβόλησαν άνδρες που ήθελαν να κλέψουν το ποδήλατό του, μετά από μια ανάρτηση του διευθύνοντος συμβούλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ο όμιλος Grupo Televisa θρηνεί τον θάνατο του διευθύνοντος συμβούλου της izzi Αδόλφο Λάγος Εσπινόσα στην Πολιτεία του Μεξικού» ανέφερε η ανακοίνωση του ομίλου εκφράζοντας παράλληλα και «τα συλλυπητήριά στη σύζυγό του, στις κόρες του και στα μέλη της οικογένειάς του».

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία izzi προσφέρει πακέτα τηλεφωνίας, πρόσβασης στο διαδίκτυο και καλωδιακής τηλεόρασης. Η δολοφονία του Λάγος, ενός διακεκριμένου πρώην ανώτατου στελέχους τραπεζών, επιτείνει τα προβλήματα του ομίλου Televisa, ο οποίος έχει δυσκολίες λόγω της πτώσης των διαφημιστικών εσόδων του και την μετακίνηση του κοινού στις διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας. Παράλληλα βέβαια ο όμιλος έχει έρθει αντιμέωπος και με κατηγορίες από τις αρχές των ΗΠΑ καθώς φέρεται να δωροδόκησε στελέχη της FIFA για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης διεθνών διοργανώσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.