Πούτιν: Ο Τραμπ δε χρειάζεται συμβουλές για να είναι καλός πρόεδρος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πούτιν: Ο Τραμπ δε χρειάζεται συμβουλές για να είναι καλός πρόεδρος

«Ασπίδα» προστασίας στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, προσέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι «δε χρειάζεται συμβουλές» για να είναι καλός πρόεδρος και αξίζει τον σεβασμό όλων.

«Έχει εκλεγεί από τον Αμερικανό λαό και τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να τον σέβονται, ακόμη και αν διαφωνούν με τις θέσεις του», τόνισε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της Διεθνούς Λέσχης «Βαλντάι» στο Σότσι.

Σε ερώτηση τι συμβουλή θα έδινε στον Τραμπ για να είναι ένας καλός πρόεδρος, ο Πούτιν απάντησε πως ο Αμερικανός ηγέτης «δεν χρειάζεται καμία συμβουλή, καθώς για να εκλεγεί, ακόμη και χωρίς να διαθέτει εμπειρία ενός αντίστοιχου πελώριου κυβερνητικού έργου, χρειάζεται να έχει ένα συγκεκριμένο ταλέντο και να περάσει μέσα από αυτή την δοκιμασία. Τα κατάφερε και κέρδισε έντιμα».

Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την πίστη του ότι Ρωσία και ΗΠΑ έχουν καλές προοπτικές στις διμερείς τους σχέσεις, αλλά χρειάζεται να δείξουν εκατέρωθεν περισσότερο σεβασμό για να το επιτύχουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider