Νέο γραφείο στις Βρυξέλλες ανοίγει το IIF

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο γραφείο στις Βρυξέλλες ανοίγει το IIF

Κεντρικά γραφεία στις Βρυξέλλες ανοίγει το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF), διευρύνοντας την παρουσία του στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη.

Αυτή τη στιγμή το IIF λειτουργεί γραφεία στο Λονδίνο, αλλά εντός των ερχόμενων μηνών θα έχει παρουσία και στη βελγική πρωτεύουσα – την «πολιτική καρδιά της Ευρώπης», όπως αναφέρει ο Τιμ Άνταμς, ο διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου.

Τη διεύθυνση των νέων γραφείων αναλαμβάνει ο Ρόμπερτ Πρίστερ, επικεφαλής εκπρόσωπος του IIF στην Ευρώπη, και ο Μάθιου Έκμπεργκ, ο οποίος τίθεται επικεφαλής του γραφείου στο Λονδίνο αφήνοντας τη θέση του Ανώτατου Συμβούλου Πολιτικής στα γραφεία στην Ουάσιγκτον.

«Η Ευρώπη είναι μια ενεργή, ζωτικής σημασίας περιοχή για το Ινστιτούτο και για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα», σημειώνει ο κ. Άνταμς. «Με τη λειτουργία του γραφείου μας στη Βρυξέλλες, διασφαλίζουμε την ενεργό συνεργασία μας με βασικούς αρμόδιους χάραξης πολιτικής με στόχο την αντιπροσώπευση των συμφερόντων τω μελών μας», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider