Τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες εκτός Ηνωμένων Πολιτειών ψήφισαν οι πιστοί αναγνώστες του Traveler. Στα φετινά 30α Readers Choice Awards, κέρδισαν τις προτιμήσεις αρκετοί αερομεταφορείς της Μέσης Ανατολής και της Ασίας για την ποιότητα των μακρινών πτήσεων που προσφέρουν σε όλο τον κόσμο 

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Air New Zealand η οποία κατάφερε να στείλει στην τρίτη θέση την Singapore Αirlines η οποία έχει αναδειχτεί πρώτη στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών τα 28 συναπτά έτη από τα 30 που πραγματοποιούνται τα Readers Choice Awards τόσο για την άνεσή των καθισμάτων της όσο και για την εξυπηρέτηση και αξιοπιστία της. Φέτος μάλιστα έλαβε τα εύσημα των ταξιδιωτών και για την αναβάθμιση που πραγματοποίησε στο σύστημα ψυχαγωγίας της το οποίο παρουσιάζει πλέον διευρυμένες ευκαιρίες προβολής περιεχομένου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Singapore Airlines προσφέρει μέχρι και σουίτες στα Boeing A380, οι οποίες διαθέτουν διπλό κρεβάτι.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Qatar Airways ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Emirates και η Swiss. virgin Australia και Virgin Atlantic βρέθηκαν στην 6η και στην 7η θέση αντίστοιχα ενώ η δεκάδα συμπληρώθηκε με τις Asiana Airlines, Aegean Airlines και Cathay Pacific.

Να σημειώσουμε ότι στην 30η ετήσια έρευνα Readers 'Choice Awards έλαβαν μέρος περισσότεροι από 300.000 ταξιδιώτες, καταρρίπτοντας ένα νέο ρεκόρ με τα εκατομμύρια αξιολογήσεις που συμπλήρωσαν και τα πάνω από 100.000 σχόλια που άφησαν για την δημιουργία της εν λόγω λίστας. Όσο για τα βραβεία Readers 'Choice, αναδεικνύουν κάθε χρόνο εκτός από τις καλύτερες αεροπορικές και τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα, πόλεις, νησιά, αεροδρόμια και κρουαζιέρες στον κόσμο.