Το μήνυμα του Ομπάμα που «έριξε» το Twitter

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το μήνυμα του Ομπάμα που «έριξε» το Twitter

Ρεκόρ όλων των εποχών έκανε στο Twitter ένα μήνυμα του Μπάρακ Ομπάμα.

Το μήνυμα αφορούσε τα δραματικά γεγονότα στη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια και συγκέντρωσε τα περισσότερα favourite που έχει ποτέ συγκεντρώσει tweet χρήστη στο δίκτυο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρέθεσε ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Νέλσον Μαντέλα: «Κανείς δεν γεννιέται για να μισεί κάποιον άλλο λόγω του χρώματος του δέρματός του ή του ιστορικού του ή της θρησκείας του. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να μισούν και αν μπορούν να μάθουν να μισούν, μπορούν να διδαχθούν και να αγαπούν, αφού η αγάπη έρχεται πιο φυσικά στην καρδιά του ανθρώπου από ό,τι το αντίθετό της».

Το απόσπασμα μάλιστα, λόγω του μεγέθους του, χωρίστηκε σε τρία tweet, το πρώτο από τα οποία μέχρι σήμερα το πρωί είχε ξεπεράσει τα 2,9 εκατ. like (favourite).

Έτσι, η ανάρτηση άφησε πίσω της tweet που είχε κάνει η Αριάνα Γκράντε μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σε συναυλία της στο Μάντσεστερ στον Μάιο (είχε συγκεντρώσει 2.703.508 like).

Παράλληλα, το tweet του Ομπάμα έχει γίνει μέχρι στιγμής πάνω από 1,2 εκατ. φορές retweet, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση ανάμεσα στα tweet που έχουν αναπαραχθεί περισσότερες φορές.

Προηγούνται tweet ενός εφήβου που ήθελε δωρεάν κοτομπουκιές από τα Wendy’s, μια ανάρτηση της Έλεν Ντετζενέρις από την τελετή των Όσκαρ του 2014, ένα tweet του τραγουδιστή των One Direction Λούις Τόμλινσον στον Χάρι Στάιλς, μέλος της μπάντας, καθώς και το επίμαχο tweet της Αριάνα Γκράντε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider