Η νέα μπύρα «Game of Thrones» φέρνει τον χειμώνα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η νέα μπύρα «Game of Thrones» φέρνει τον χειμώνα!

Οι Σταρκ το λέγανε εδώ και χρόνια και κανείς δεν έδινε σημασία. Τώρα που ο χειμώνας έφτασε στο «Game of Thrones» μία νέα μπύρα έρχεται να τους επιβεβαιώσει.

Η «Winter is Here», με τον βασιλιά των White Walkers στην ετικέτα της, είναι το νέο δημιούργημα της Ommegang, της «επίσημης» ζυθοποιίας της σειράς, που συνεργάζεται με το δίκτυο HBO.

«Για έξι σεζόν, οι φαν του “Game of Thrones” όπως εμείς παρακολουθούσαμε τους μεγάλους οίκους του Γουέστερος να μάχονται μεταξύ τους, γνωρίζοντας ότι η μοναδική μάχη που είχε σημασία – ο μεγάλος πόλεμος – δεν είχε αρχίσει ακόμη», δήλωσε ο Νταγκ Κάμπελ, πρόεδρος της Ommegang. «Σε αυτή τη νέα σεζόν γιορτάζουμε την άφιξη του χειμώνα με μία μπύρα ιδανική για κατανάλωση βόρεια του Τείχους. Η “Winter is Here” είναι μια δυναμωτική και πεντανόστιμη διπλή λευκή μπύρα, με νότες θαλασσινού αλατιού και λευκού πιπεριού, που θα σας ζεστάνει τον χειμώνα, όσο κι αν διαρκέσει».

Τα μπουκάλια των 750 ml που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο θα κοστίζουν 11,99 δολάρια. Πρόκειται για την ένατη μπύρα «Game of Thrones» που κυκλοφορεί η Ommegang από το 2013 και μετά. Οι βελγικού τύπου μπύρες της αμερικάνικης ζυθοποιίας πωλούνται μόνο στις ΗΠΑ και γίνονται διαθέσιμες για λίγους μήνες κάθε φορά. Αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να βρει ακόμη την όγδοη μπύρα, «Bend the Knee».

Η «Winter is Here», με περιεκτικότητα 8,3% σε αλκοόλ, θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτικό πακέτο μαζί με την παλαιότερη «Fire and Blood» και δώρο ένα ποτήρι (φωτογραφία).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider