Τραμπ: Σχεδιάζει ήδη την επόμενη προεκλογική του εκστρατεία!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Σχεδιάζει ήδη την επόμενη προεκλογική του εκστρατεία!

Τι κι αν οι επόμενες προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα διεξαχθούν σε 1.200 ημέρες, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του.

Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό αποφάσισε να οργανώσει ένα δείπνο στο Trump International Hotel, πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την εκστρατεία του και το ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Βάσει μιας πρόσκλησης που έλαβε το ηλεκτρονικό περιοδικό Politico το ελάχιστο δυνατό ποσό που πρέπει να καταβληθεί για να παρευρίσκεται σε αυτό το δείπνο κανείς ανέρχεται σε 35.000 δολάρια το άτομο!

Αν και συχνά προκαλεί επικρίσεις, η συμμετοχή του Αμερικανού προέδρου σε εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων — για την εκστρατεία του ή για το κόμμα του — αποτελεί μέρος, εδώ και δεκαετίες, της αμερικανικής πολιτικής παράδοσης.

Όμως το γεγονός ότι η πολιτική καριέρα και η αυτοκρατορία των ακινήτων του Ντόναλντ Τραμπ πλέον συμφύρονται εγείρει για άλλη μια φορά πολλά ζητήματα: οι πλούσιοι δωρητές που θα πάνε να τον ακούσουν σήμερα θα χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία του αλλά, στην πράξη, και την αυτοκρατορία των ακινήτων του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider