Μακρόν και Σβαρτζενέγκερ ενώνονται κατά του Τραμπ (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μακρόν και Σβαρτζενέγκερ ενώνονται κατά του Τραμπ (vid)

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και ο Εμανουέλ Μακρόν τρολάρουν τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ σε ένα βίντεο με το οποίο υπόσχονται να «ξανακάνουν τον πλανήτη σπουδαίο».

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο, όπου συζήτησαν τα καίρια περιβαλλοντικά ζητήματα.

«Ήταν τιμή μου που συνάντησα τον Εμανουέλ Μακρόν. Μαζί θα εργαστούμε για ένα καθαρό ενεργειακό περιβάλλον. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης», έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Μακρόν στέλνουν το μήνυμα: «Να κάνουμε και πάλι τη Γη μεγάλη», τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο το προεκλογικό μότο του Αμερικανού προέδρου: «Να κάνουμε την Αμερική μεγάλη και πάλι».

Το βίντεο «ανέβηκε» τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση Τραμπ ότι αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, που αποσκοπούσε στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Γάλλος πρόεδρος απάντησε στη δημοσίευση του διάσημου ηθοποιού λέγοντας: «Μαζί θα κάνουμε τον πλανήτη σπουδαίο ξανά. Σε ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider