Χρεοκόπησε ο Μπόρις Μπέκερ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρεοκόπησε ο Μπόρις Μπέκερ

Ένας από τους διασημότερους αστέρες του τένις, ο παλαίμαχος Μπόρις Μπέκερ κηρύχτηκε χρεοκοπημένος από βρετανικό δικαστήριο, αφού δεν κατάφερε να αποπληρώσει χρέος του.

Ο δικηγόρος του έξι φορές νικητή του Grand Slam ζήτησε από το Πτωχευτικό Δικαστήριο του Λονδίνου μια τελευταία ευκαιρία ώστε να αποπληρωθεί το χρέος του Μπέκερ προς τους τραπεζίτες Arbuthnot Latham & Co από το 2015.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι υπήρχε έλλειψη στοιχείων που να αποδεικνύουν πως το χρέος μπορεί να αποπληρωθεί άμεσα. Αρνήθηκε λοιπόν να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για ακόμα 28 μέρες και κήρυξε τον κάποτε αστέρα του τένις, χρεοκοπημένο.

Ο 49χρονος Μπέκερ, που έχει γεννηθεί στη Γερμανία αλλά ζει στο Λονδίνο, προπονούσε μέχρι πρόσφατα τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ έχει υπάρξει και σχολιαστής στην τηλεόραση.

Ο συνήγορός του, Τζον Μπριγκς, προσπάθησε να αποδείξει ότι υπήρχαν επαρκή στοιχεία πως ο Μπέκερ θα αναχρηματοδοτούσε άμεσα το χρέος του, με την αξιοποίησή ενός ακινήτου που διατηρεί στη Μαγιόρκα, το οποίο θα μπορούσε να του αποφέρει ως και 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπριγκς ισχυρίστηκε πως η συμφωνία θα επικυρωνόταν από ισπανικό δικαστήριο μέσα σε περίπου ένα μήνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider