Αιφνιδιαστική συνάντηση Πούτιν με Λεπέν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιφνιδιαστική συνάντηση Πούτιν με Λεπέν

Η Ρωσία εκτιμά τις σχέσεις της με τη Γαλλία δεν επιθυμεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, διαμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν που συναντήθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στο Κρεμλίνο με την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν.

Η Μόσχα «αποδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις με τη Γαλλία» και προσπαθεί να διατηρήσει ίσες αποστάσεις τόσο με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης όσο και με εκείνους της αντιπολίτευσης, είπε ο Πούτιν.
«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τα γεγονότα αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνούμε με όλους τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας», πρόσθεσε.

Η Λεπέν από την πλευρά της επανέλαβε τη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα στη Δούμα περί συνεργασίας για την καταπολέμητης της τρομοκρατίας. Όπως είπε, θα ήταν χρήσιμο η Γαλλία και η Ρωσία να ανταλλάζουν πληροφορίες στον τομέα αυτόν.
Ο πρόεδρος Πούτιν σχολίασε ότι θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν τον κίνδυνο της τρομοκρατίας και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider