Ξενοδοχείο για μια βραδιά γίνεται το Μάτι του Λονδίνου! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξενοδοχείο για μια βραδιά γίνεται το Μάτι του Λονδίνου! (pics)

Το Λονδίνο διαθέτει πολλές πρωτότυπες επιλογές για διαμονή – το μόνο όριο είναι εκείνο της πιστωτικής σας κάρτας. Η πιο πρωτότυπη, ωστόσο, δεν έχει να κάνει με χρήματα και προσφέρεται ως έπαθλο διαγωνισμού της ιστοσελίδας Trip Advisor.

Ο νικητής του διαγωνισμού και ένας καλεσμένος του θα περάσουν τη νύχτα της 30ης Μαρτίου αιωρούμενοι 135 μέτρα πάνω από το έδαφος σε μία από τις κάψουλες του London Eye! Κάθε μία από τις κάψουλες στο Μάτι του Λονδίνου μπορεί να φιλοξενήσει έως 25 (όρθιους) επιβάτες, ωστόσο η συγκεκριμένη θα έχει διαμορφωθεί σε πλήρως επιπλωμένο ρετιρέ πολυτελείας (φωτογραφία κάτω) από την εταιρεία οικιακού εξοπλισμού Wayfair.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε... Στην φωτογραφία δεν διακρίνεται τουαλέτα, γιατί δεν υπάρχει. Οι ένοικοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις στο έδαφος, σε κάποιο διάλειμμα από τις περιστροφές της ρόδας. Αν παρ' όλα αυτά η φύση καλέσει μέσα στην άγρια νύχτα, όταν η ρόδα δεν θα λειτουργεί, θα υπάρχει προσωπικό έτοιμο να επαναφέρει την κάψουλα στο έδαφος.

Μετά τη διαμονή τους στην κάψουλα, οι νικητές θα μετακομίσουν για τρία βράδια σε ένα πολυτελές διαμέρισμα με τρεις κρεβατοκάμαρες (φωτογραφία κάτω) στην περιοχή του Μάρλιμποουν. Κάπου εδώ, πάντως, θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν μόνο οι κάτοικοι των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider