Πέθανε ο γίγαντας του Game of Thrones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέθανε ο γίγαντας του Game of Thrones

Την τελευταία πνοή του άφησε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών ο Νιλ Φίνγκλετον, ο άνθρωπος που είχε ενσαρκώσει τον γίγαντα Mag the Mighty στο Game of Thrones.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο ύψους 2,31μ. Φίνγκλετον - ο οποίος αναδείχθηκε ως ο ψηλότερος άνθρωπος της Βρετανία το 2007 - πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Φίνγκλετον ήταν παλαίμαχος αθλητής του μπάσκετ. Πήγε για δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και αργότερα μετακινήθηκε στη Μασαχουσέτη. Αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ισπανία και το 2007 επέστρεψε στη Βρετανία, προκειμένου να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το 2014 πέρασε από οντισιόν και επιλέχθηκε λόγω τους ύψους του να παίξει τον γίγαντα Mag the Mighty, στο Game of Thrones, ο οποίος ακολούθησε τους άγριους πέρα από το τείχος, τόσο στη μάχη με τους ανθρώπους, όσο και στη μάχη με τους Απέθαντους, όπου και τελικά σκοτώνεται.

Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για το ύψος μου. Οι άνθρωποι με κοιτούσαν περίεργα, αλλά το είχα συνηθίσει. Ήταν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό», είχε δηλώσει παλιότερα, όταν έγινε διάσημος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider