Η λάσπη έπνιξε το νέο αρχηγείο της Apple (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η λάσπη έπνιξε το νέο αρχηγείο της Apple (vid)

Ύστερα από 11 χρόνια αλλαγών, επανασχεδιασμών και κάθε είδους καθυστερήσεων, το νέο αρχηγείο της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, Apple Campus 2, θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο 2017. Το «δαχτυλίδι» ή «διαστημόπλοιο» όπως το έχουν αποκαλέσει, έχει κοστίσει 5 δισ. δολάρια, 10 φορές παραπάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό.

Αν και το κτίριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ο περιβάλλον χώρος θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να μοιάσει στην παρακάτω φωτογραφία.

Οι συνεχόμενες καταρρακτώδεις βροχές το τελευταίο διάστημα στη βόρεια Καλιφόρνια έχουν πνίξει στη λάσπη την περιοχή έξω και μέσα στο «δαχτυλίδι», όπου είχαν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες χώματος για τη δεντροφύτευση και τον εξωραϊσμό της.

Το αμφιθέατρο είναι σχεδόν έτοιμο (εδώ θα παρουσιαστεί το νέο iPhone), ενώ οι εργασίες συνεχίζονται στα μικρότερα κτίρια που θα βρίσκονται στο εσωτερικό του «δαχτυλιδιού». Οι κατασκευαστικές εργασίες υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο, και ο εξωραϊσμός μέχρι τον Ιούνιο.

Ο φωτογράφος Matthew Roberts, χρησιμοποιώντας ένα DJI Phantom 3 Professional drone, εξασφάλισε θεαματικά πλάνα από το Apple Campus 2, μετά από τις βροχές των τελευταίων ημερών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider