Το iPhone «Donald Trump» των 151.000 δολαρίων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το iPhone «Donald Trump» των 151.000 δολαρίων

Μπορεί η σχέση του Donald Trump με την Apple να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο μια εταιρεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χάραξε τον νέο αμερικανό Πρόεδρο πάνω σε ένα χρυσό iPhone 7, που πουλάει έναντι 151.000 δολαρίων!

Από το κατάστημα Goldgenie στην πόλη Σαριά κοντά στο Ντουμπάι ψωνίζουν μόνο οι υπερπλούσιοι. Σε αυτούς απευθύνεται το συγκεκριμένο κινητό, που ετοιμάστηκε ύστερα από παραγγελία ενός θαυμαστή του Trump, ο οποίος σχεδιάζει να του το δωρίσει στην ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου. Πλέον όμως είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε είναι πλούσιος σε χρήματα και φτωχός σε γούστο.

Το iPhone 7 είναι καλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων και 450 λευκά διαμάντια που καλύπτουν το λογότυπο της Apple και το τηλέφωνο περιμετρικά. Για την κατασκευή του απαιτούνται 180 ώρες εργασίας. Την αρχική παραγγελία έχουν ακολουθήσει μέχρι σήμερα άλλες εννέα.

Πάντως, το χρυσό κινητό δεν είναι από τα ακριβότερα αντικείμενα που πωλούνται στο Goldgenie. Το χρυσό ποδήλατο της παρακάτω φωτογραφίας μπορεί να γίνει δικό σας για 350.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider