Τα Starbucks συμφώνησαν να γεμίσουν με Pokemon!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Starbucks συμφώνησαν να γεμίσουν με Pokemon!

Αν πιστεύετε ότι η μανία με το παιχνίδι Pokemon Go έχει ξεθυμάνει προ πολλού, τα Starbucks θα διαφωνήσουν μαζί σας. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα σερβίρει έναν νέο Pokemon Go Frappuccino, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Niantic, δημιουργό του πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού για smartphones.

Η συνεργασία προβλέπει ότι περισσότερα από 7.800 καταστήματα Starbucks στις ΗΠΑ θα μετατραπούν σε PokeStops ή Gyms. Στον κόσμο του παιχνιδιού, το Pokestop είναι μία τοποθεσία όπου οι παίκτες μπορούν να μαζέψουν αντικείμενα απαραίτητα για το παιχνίδι. Στο Gym οι παίκτες χρησιμοποιούν τα Pokemon τους για να δώσουν μάχες με αντιπάλους.

«Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να ενθαρρύνουμε την εξερεύνηση, την άσκηση και την κοινωνικοποίηση στον αληθινό κόσμο, και η παρουσία των Starbucks σε ολόκληρη τη χώρα μας προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα» δήλωσε ο John Hanke, διευθύνων σύμβουλος της Niantic.

Η εξεύρεση χορηγούμενων τοποθεσιών είναι βασική πηγή εισοδήματος για τη Niantic, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί την επιτυχία του – δωρεάν στη διάθεση – παιχνιδιού. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, αν και η Starbucks θα κερδίσει σίγουρα από τον κόσμο που θα πλησιάζει τα μαγαζιά της αναζητώντας κάποιο σπάνιο Pokemon. Και ελπίζει ότι πολλοί από αυτούς θα επιλέξουν να ξεδιψάσουν με ένα Pokemon Go Frappuccino – μία παραλλαγή του Vanilla Bean Frapuccino με κατεψυγμένα βατόμουρα, σιρόπι από σμέουρα, και σαντιγύ.

Στην αρχή της εβδομάδας η Niantic είχε ανακοινώσει μια παρόμοια συμφωνία για τα 10.500 καταστήματα του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας Sprint. Ενώ στις αρχές του χρόνου, όλα τα McDonald’s της Ιαπωνίας έγιναν Pokestops.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.