250 εκατ. ευρώ δήλωσε ο Christiano Ronaldo

Viber Whatsapp Μοιράσου το
250 εκατ. ευρώ δήλωσε ο Christiano Ronaldo

Τα οικονομικά στοιχεία του Christiano Ronaldo έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία management του διάσημου ποδοσφαιριστή μετά από τις κατηγορίες που έκαναν λόγο για φοροδιαφυγή.

Ο Christiano Ronaldo όπως δημοσιοποίησε η εταιρεία Gestifute, έχει δηλώσει μέσα στο 2015, έσοδα ύψους 23,5 εκατ.ευρώ εντός Ισπανίας. Eκτός αυτής, το ποσό φτάνει στα 227,3 εκατομμύρια.

Η δημοσιοποίηση της φορολογικής δήλωσης του διάσημου ποδοσφαιριστή έγινε αφού το όνομα του μπλέχτηκε σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής γνωστών αθλητών και προπονητών.


Η ιταλική Espresso έγραφε πριν από μερικές ημέρες για τον Christiano Ronaldo: «Μεταξύ 2009 και 2014, ο ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldo, Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και παγκόσμιος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, έχει μεταφέρει πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Tollin, μιας εταιρεία με έδρα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, φορολογικό παράδεισος στην Καραϊβική. Άλλα 74 εκατομμύρια, καταβλήθηκαν σε ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό, από τον Πορτογάλο τις τελευταίες ημέρες του 2014, όταν πούλησε τα δικαιώματα για τη δική του εικόνα, για τα έτη μεταξύ 2015 και 2020, στον επιχειρηματία από την Σιγκαπούρη και ιδιοκτήτη της Βαλένθια, Πέτερ Λιλμ . Για όλο αυτό το σύνολο, ο Christiano Ronaldo έχει πληρώσει φόρο, λίγα εκατομμύρια. Αλλά όλα είναι γραμμένα, δημιουργώντας πλέον μεγάλο πρόβλημα στον Πορτογάλο: τα συμβόλαια, οι εταιρικοί ισολογισμοί, οι τραπεζικοί λογαριασμοί, ακόμη και τα μηνύματα μεταξύ των συμβούλων του παίκτη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider