Τα 5 πιο δημοφιλή ανδρικά επαγγέλματα στο Tinder

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα 5 πιο δημοφιλή ανδρικά επαγγέλματα στο Tinder

Οι ιπτάμενοι, εκτός από τζέντλεμεν είναι και περιζήτητοι. Οι πυροσβέστες όχι μόνο σβήνουν φωτιές, αλλά και ανάβουν. Μια ραδιοφωνική εκπομπή είναι μεγάλο bonus (διπλό bonus αν η φωνή σου είναι σαν του Γκαραβέλα). Ενώ όσοι υπέκυψαν στις πιέσεις των γονιών τους να γίνουν γιατροί, ή ίδρυσαν δική τους εταιρεία, είναι πιο πιθανό να κερδίσουν μία… Tinder-έκπληξη.

O συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εφαρμογής γνωριμιών Tinder, Sean Rad, αποκάλυψε τα πέντε ανδρικά επαγγέλματα που είναι πιο δημοφιλή ανάμεσα στις γυναίκες που τη χρησιμοποιούν. Πρώτοι σε ζήτηση είναι οι πιλότοι, ακολουθούμενοι από τους ιδρυτές εταιρειών/επιχειρηματίες. Στην τρίτη θέση είναι το επάγγελμα του πυροσβέστη (αλήθεια, κορίτσια;), στην τέταρτη του γιατρού και στην πέμπτη του παρουσιαστή τηλεόρασης/ραδιοφωνικού παραγωγού.

Όσο για τα εκατομμύρια των χρηστών του Tinder που δεν ανήκουν σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, η συμβουλή του Sean Rad είναι η εξής: «Να είστε ο εαυτός σας. Δεν έχει σημασία αν σας αρέσει το σκι ή λατρεύετε τον σκύλο σας. Δείξτε το στους άλλους χρήστες. Δείξτε τους τα πάθη σας, τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Όλοι θέλουν να γνωρίζουν ανθρώπους με κάποιο βάθος, και όσο πιο πολύ δείχνεις αυτό που είσαι το Tinder, όσο πιο πολύ εκμεταλλεύεσαι τον χώρο που σου δίνουμε, είτε πρόκειται για φωτογραφίες, ένα βιογραφικό ή το να προσθέτεις μουσική στο προφίλ σου, τόσο περισσότερο εκφράζεις αυτό που είσαι, πέρα από την εξωτερική σου εμφάνιση. Περισσότερο από το επάγγελμα, σημασία έχει να είσαι ειλικρινής, αληθινός απέναντι στους άλλους και στον εαυτό σου, αξιόπιστος. Αυτή είναι η συνταγή για να γνωρίσεις κάποιον ξεχωριστό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.