ΗΠΑ: Εννέα νεκροί από πυρκαγιά σε πάρτι - 25 αγνοούμενοι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Εννέα νεκροί από πυρκαγιά σε πάρτι - 25 αγνοούμενοι

Εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ρέιβ πάρτι στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, σε αποθήκη που χρησιμοποιούνταν ως κατοικία. Τουλάχιστον 25 άτομα αγνοούνται όπως δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης.

Οι αρχές προσπαθούν ακόμη να διακριβώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, είπε η ίδια, χαρακτηρίζοντας «τεράστιο» το κτίριο. Όπως αναφέρει κατέρρευσε η οροφή του, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ανεύρεση των σορών. Η αποθήκη στη συνοικία Φρούτβειλ χρησιμοποιούνταν ως χώρος εργασίας και κατοικίας.

«Υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αυτού του κτιρίου που δεν έχει ακόμη ερευνηθεί», είπε η Ντελόουτς-Ριντ στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) μετέδωσε ότι στην αποθήκη γινόταν ρέιβ πάρτι με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος Golden Donna και σε αυτό συμμετείχαν 70 άτομα.

Πάντως, σελίδα στο Facebook ανέφερε ότι 176 άτομα επρόκειτο να παραστούν στο πάρτι, ενώ 355 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον έχουν κάνει αναρτήσεις αναζητώντας φίλους τους που τελικά είχαν πάει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider