Μπουκάλι για selfie έβγαλε η Coca-Cola!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπουκάλι για selfie έβγαλε η Coca-Cola!

Τα selfie sticks δεν ήταν ο πάτος τελικά, το πηγάδι πάει ακόμη πιο βαθιά… Η Coca-Cola παρουσίασε μία βάση με ενσωματωμένη κάμερα που προσαρμόζεται στο μπουκάλι και τραβάει φωτογραφία όταν βρεθεί σε γωνία 70 μοιρών.

Έτσι, μπορεί κανείς να βγάλει selfie πίνοντας το αναψυκτικό, να τη μεταφέρει στον υπολογιστή ή το κινητό του μέσω της θύρας USB, και να δείξει στους φίλους του στο Facebook, το Twitter και το Instagram τί βλέπει μια μύγα αν κάτσει πάνω στο μπουκάλι την ώρα που πίνουμε Coca-Cola. Και το καλύτερο όλων; Η γωνία λήψης είναι ιδιαίτερα κολακευτική για το ανθρώπινο πρόσωπο, όπως θα σας έλεγε και η Kim Kardashian που έχει κάνει διατριβή επί του θέματος.

Πάντως, πριν χάσετε κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα ή πριν τρέξετε να αγοράσετε το… σελφομπούκαλο (εξαρτάται από ποια πλευρά βλέπετε το θέμα), θα πρέπει να ξέρετε ότι όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό τρικ της Coca-Cola σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Gefen Team για το πρόσφατο event «Summer Love» στο Ισραήλ. Ο κόσμος πήγε, πέρασε καλά, έβγαλε της selfie του και αποχώρησε χωρίς να πάρει μαζί του το γκάτζετ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider