Κλείνει η ψαλίδα Clinton – Trump στις δημοσκοπήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείνει η ψαλίδα Clinton – Trump στις δημοσκοπήσεις

Eννέα ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και η ψαλίδα δείχνει να κλείνει μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο, την ώρα που οι Δημοκρατικοί δεν κρύβουν την δυσφορία τους για τον διευθυντή του FBI που έβαλε φωτιά στην προεκλογική εκστρατεία ανοίγοντας εκ νέου την υπόθεση των email της Hillary Clinton.

Η πρώην Πρώτη Κυρία, η οποία παραμένει το φαβορί αυτή της εκλογικής αναμέτρησης, επέστρεψε την Κυριακή στη Φλόριντα, την πολιτεία - κλειδί στην κούρσα για το Λευκό Οίκο. Το προβάδισμά της εκεί μειώθηκε σημαντικά βάσει του μέσου όρου των τελευταίων δημοσκοπήσεων, στο +0,8% σύμφωνα με το Real Clear Politics. Μάλιστα μια νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή κατέδειξε ότι ο αντίπαλός της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Donald Trump, θα επικρατήσει με ποσοστό 46% έναντι 42% της πρώην υπουργού Εξωτερικών (New York Times Upshot/Siena College).

Η διαφορά της Clinton έναντι του Trump κατέγραψε επίσης μικρή πτώση σε εθνικό επίπεδο, στο 44,9% στην πρόθεση ψήφου έναντι 41,1% τον μεγιστάνα, σύμφωνα με τον μέσο όρο των πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider