Καφές και στοματικός έρωτας από... ρομπότ (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καφές και στοματικός έρωτας από... ρομπότ (pics & vid)

H ιδέα του για μία καφετέρια στο Λονδίνο, στην οποία οι πελάτες θα δέχονται στοματικό έρωτα με τον καφέ τους, δεν προκάλεσε μόνο τις επευφημίες του ανδρικού πληθυσμού, αλλά και τις αντιδράσεις του υπουργείου Εσωτερικών, της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και του Συμβουλίου του Westminster, που έσπευσαν να απαγορεύσουν μια τέτοια κίνηση. Όμως ο ελβετός επιχειρηματίας Bradley Charvet δεν το βάζει κάτω και παρακάμπτει τη νομοθεσία με μια τροποποιημένη ιδέα: πεολειχία από κούκλες-ρομπότ!


Τον περασμένο Αύγουστο, ο Charvet (φωτογραφία αριστερά) δημιούργησε αίσθηση ανακοινώνοντας ότι σκοπεύει να ανοίξει ένα «fellatio cafe» στο Πάντινγκτον, και συγκεκριμένα στην Praed Street. Το κατάστημα θα σέρβιρε καφέ και μερικά γλυκά, ενώ οι πελάτες του θα μπορούσαν μέσω ενός iPad να επιλέγουν μια συνοδό που θα προσφέρει στοματικό έρωτα. Η βασική χρέωση θα ήταν 50 λίρες (κάνοντας το συγκεκριμένο καφέ το πιο ακριβό στο Λονδίνο) και θα υπήρχε μια έξτρα χρέωση 10 λιρών για κάθε επιπλέον 15 λεπτά.

Το πρόβλημα

Το σχέδιο, ωστόσο, «κόλλησε» στον Νόμο περί Σεξουαλικών Παραβιάσεων του 1956 που επικαλέστηκε το υπουργείο Εσωτερικών. Τα άρθρα 33-36 απαγορεύουν τη λειτουργία μιας τέτοιας επιχείρησης, και ο παραβάτης τιμωρείται με φυλάκιση έως επτά έτη. Είναι επίσης παράνομο για τον ιδιοκτήτη του χώρου να τον παραχωρήσει επιτρέποντας τη χρήση του ως οίκου ανοχής ή άλλης επιχείρησης σχετιζόμενης με πορνεία. Σε αυτήν την περίπτωση η φυλάκιση φτάνει τους έξι μήνες. Ακόμη και οι πελάτες θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Μπορεί η συνεύρεση με ιερόδουλες να μην διώκεται, αλλά οποιοσδήποτε τρίτος θα μπορούσε να ζητήσει τη σύλληψή τους επικαλούμενος νόμους περί απρέπειας. Το Συμβούλιο του Westminster ξεκαθάρισε ότι δεν θα έδινε άδεια λειτουργίας σε μια τέτοια επιχείρηση, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία σχολίασε ότι δεν θα δίσταζε να επέμβει αν δεχόταν παράπονα.

Η λύση

Ο Bradley Charvet, που ταυτόχρονα ετοιμάζει την πρώτη καφετέρια αυτού του τύπου που θα λειτουργήσει – χωρίς τέτοια προβλήματα – στη Γενεύη από τις 5 Δεκεμβρίου, επανήλθε με νέα πρόταση. Ο καφές και τα γλυκά θα προσφέρονται από σερβιτόρες, και ο στοματικός έρωτας από ρομπότ! Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των Sex Robots καλπάζουν, και όσοι αυτόν τον καιρό παρακολουθούν τη σειρά «Westworld» του HBO είναι ήδη υποψιασμένοι. Το παρακάτω video των New York Times είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό και δίνει μια ιδέα του τι μπορεί να περιμένει κανείς από το «fellatio cafe» του Charvet – τουλάχιστον στο Λονδίνο, γιατί η Γενεύη είναι άλλη ιστορία.

Και στολές!

Ο επιχειρηματίας θεωρεί ότι τα οκτώ ρομπότ που θα «εργάζονται» στην καφετέρια θα έχουν μεγάλη επιτυχία, γιατί πλέον προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του πελάτη. Μάλιστα, συμπληρώνει ότι θα είναι ικανά για υποτυπώδη ψιλοκουβέντα, και ότι θα φορούν στολές: νοσοκόμα, αστυνομικίνα, μαθήτρια και γραμματέας. Αυτό που δεν διευκρινίζει είναι αν οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από αυτές που είχε αρχικά ανακοινώσει. Η επιχείρηση θα λειτουργεί από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, ενώ στα σχέδια του Chrarvet είναι μία ακόμη καφετέρια στο Μάντσεστερ, 24ωρη αυτή τη φορά.

Καφές και στοματικός έρωτας από... ρομπότ (pics & vid)
Καφές και στοματικός έρωτας από... ρομπότ (pics & vid)
Καφές και στοματικός έρωτας από... ρομπότ (pics & vid)
Καφές και στοματικός έρωτας από... ρομπότ (pics & vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider