Obama: Ψήφος υπέρ του Trump η αποχή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Obama: Ψήφος υπέρ του Trump η αποχή

Κάλεσμα στους Αμερικανούς, να κινητοποιηθούν υπέρ της Hillary Clinton, απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama, υπογραμμίζοντας ότι το να μην πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την 8η Νοεμβρίου θα είχε ως αποτέλεσμα να ανέλθει στην εξουσία ο μεγιστάνας των ακινήτων, Donald Trump, που «δεν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα» για την θέση του επικεφαλής της χώρας.

«Εάν δεν ψηφίσετε, θα πρόκειται για μια ψήφο υπέρ του Trump» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Steve Harvey Morning Show.

«Όλα όσα πετύχαμε εδώ και 8 χρόνια διακυβεύονται σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση» τόνισε ο Αμερικανός ηγέτης προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους που τον ψήφισαν σε δύο προεδρικές εκλογές και οι οποίοι, στις δημοσκοπήσεις, εμφανίζονται λιγότερο ενθουσιασμένοι για το πρόσωπο της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, την οποία θεωρούν πολύ υπολογίστρια και λίγο ειλικρινή.

«Δεν θέλω να παραμείνετε στα σπίτια σας και να σκέφτεστε ότι είναι λιγότερο σημαντικό σε σύγκριση με το 2008 και το 2012» υπογράμμισε ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider