Γίνεται 80 ετών την Πέμπτη ο Berlusconi

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γίνεται 80 ετών την Πέμπτη ο Berlusconi

Tα ογδοηκοστά του γενέθλια πρόκειται να γιορτάσει την Πέμπτη ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Silvio Berlusconi.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται από την Τετάρτη στο γεγονός, ενώ ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό του ομίλου του, «Chi», η οποία αναδημοσιεύεται από μεγάλος μέρος του Τύπου.

«Έζησα πάντα σαν να ήμουν σαράντα ετών, διότι έτσι ένιωθα, γεμάτος περιέργεια και όρεξη να κάνω καινούρια πράγματα. Μετά, ξαφνικά, αντιμετώπισα καρδιακή πάθηση. Και με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα ήρθε και η επίγνωση του ότι είμαι ένας άνδρας ογδόντα ετών», δήλωσε.

Σχετικά με το πώς επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του συμπληρώνει: «Θα οργανώσω μόνο ένα δείπνο με τα πέντε παιδιά μου. Ζήτησα από όλους να μην μου κάνουν δώρα. Αν θέλουν, ας διαθέσουν τα ποσά που θα ξόδευαν, για αγαθοεργίες».

Σε σχέση με το μέλλον του, δηλώνει ότι δεν έχει ακόμη λάβει οριστικές αποφάσεις αλλά «αυτό για το οποίο είναι βέβαιος είναι ότι θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα παιδιά και στα εγγόνια του, όπως έκανε το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider