Game of Thrones: Έτοιμο να «σαρώσει» ξανά τα βραβεία Emmy

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Game of Thrones: Έτοιμο να «σαρώσει» ξανά τα βραβεία Emmy

H δημοφιλής σειρά που προβάλλεται στο καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο HBO, το Game of Thrones, προηγείται, όπως ακριβώς και πέρυσι, στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων των βραβείων Emmy, έχοντας προταθεί 23 φορές για κάποια διάκριση.

Το 2015 η δημοφιλής σειρά είχε καταγράψει ακόμα καλύτερες επιδόσεις καθώς είχε συγκεντρώσει 24 υποψηφιότητες και της είχαν απονεμηθεί 12 βραβεία στην τελετή βράβευσης, αριθμός ρεκόρ.

Μεταξύ των φετινών υποψηφιοτήτων είναι αυτές της καλύτερης δραματικής σειράς, καλύτερου β΄ ανδρικού ρόλου για δύο ηθοποιούς της και τρεις υποψηφιότητες για τον καλύτερο β΄ γυναικείο ρόλο.

Επιπλέον η τηλεοπτική σειρά του δικτύου HBO προηγείται μιας εκπομπής τελείως διαφορετικού ύφους, του The People vs O.J. Simpson: American Crime Story, μιας μίνι σειράς που πραγματεύεται την πολύκροτη δίκη του διάσημου Αμερικανού αθλητή και ηθοποιού, την οποία προβάλλει το δίκτυο FX κι έχει συγκεντρώσει 22 υποψηφιότητες.

Το δίκτυο FX, μια θυγατρική του ομίλου 21st Century Fox, έχει συγκεντρώσει επίσης 18 υποψηφιότητες για τη σειρά Fargo.

Το Game of Thrones θα αναμετρηθεί για το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς με το Homeland του δικτύου Showtime, Τhe Americans του δικτύου FX, το Better Call Saul του AMC, το Downton Abbey του PBS, το House of Cards του Netflix και το Mr. Robot του USA Network's.

Στις κωμικές σειρές, η πολιτική σάτιρα του Veep του HBO προηγείται με 17 υποψηφιότητες.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί φέτος την 18η Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider