Επτά jet-set πετσέτες παραλίας για... παχιά πορτοφόλια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επτά jet-set πετσέτες παραλίας για... παχιά πορτοφόλια

Η τέλεια πετσέτα θαλάσσης θα πρέπει να είναι μεγάλη, αρκετά μεγάλη για δύο, ώστε να μπορείτε να ξαπλώσετε άνετα χωρίς να χρειάζεται να λυγίζετε τα πόδια σας για να αποφύγετε αυτήν εκνευριστική αίσθηση της άμμου που δεν λέει να ξεκολήσει από πάνω σας. Επιπλέον θα πρέπει να ειναι μαλακή αποροφητική και φυσικά ξεχωριστή.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν άπειρα χρώματα και μοτίβα, τις περισσότερες φορές παιχνιδιάρικα. Όταν όμως πρόκειται για πετσέτα θαλάσσης, μιας και δεν την φοράτε, δεν χρειάζεται να είστε διστακτικοί σε σχέδια και εντάσεις.

Από τα καλοκαιρινά ράφια λοιπόν οι παρακάτω επτά επιλογές αποτελούν μια επένδυση που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Και μιας και αποτελούν και οικονομική επένδυση καλό θα ήταν να θυμάστε να τις πλένετε με κρύο νερό ώστε να μην ξεθωριάζουν…

Hermès Zebra Twins Print

Η Hermès είναι γνωστή για τις πολυτελείς της πετσέτες παραλίας. Αν δε οι ζέβρες δεν είναι το ζώο της αρεσκείας σας μπορείτε να επιλέξετε δύο πρωτότυπα τσιτάχ, δύο όμορφα άλογα, ή ακόμα και δύο ογκώδεις ελέφαντες, περί ορέξεως άλλωστε... ( 620 δολάρια από το site της εταιρείας hermes.com)



Thom Browne ριγέ βαμβακερή πετσέτα

Οι στενές ρίγες, κατεξοχήν σύμβολο του Thom Browne, εκτός από την μαλακή του αίσθηση υπόσχονται να αφήσουν και το σημάδι σας στην παραλία. ( 390 δολάρια από το mrporter.com)

Woolrich Desert Sun





Θυμηθείτε την χειμωνιάτικη αγαπημένη σας κουβέρτα και την αίσθηση ζεστασιάς που προσφέρει. Τώρα η εταιρεία υπόσχεται αντί να σας ζεστάνει να σας δροσίσει και λανσάρει τη νέα αγαπημένη καλοκαιρινή πετσέτα σε έντονα χρώματα και σχέδια (49,50 δολάρια από το website της εταιρείας woolrich.com)

Giorgio Armani Beach βαμβακερή πετσέτα



H συλλογή ειδών σπιτιού του Giorgio Armani είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολυτέλειας στη σύγχρονη εκδοχή της. Στα ίδια στάνταρτ ανταποκρίνεται και η δίχρωμη πετσέτα παραλίας η οποία υπόσχεται να συνοδέψει κάθε καλοκαιρινή σας εξόσμηση. ( 925 δολάρια από το website της εταιρείας armani.com)



Missoni Print

Το χαρακτηριστικό ζιγκ-ζαγκ αποτελεί το χαρακτηριστικό μοτίβο του οίκου. Πλέον βέβαια αποτελεί κι έναν από τους καλύτερους καλοκαιρινούς σας φίλους, ειδικά σχεδιασμένο για απολαυστική χαλάρωση στην παραλία. (229 δολάρια από την missoni.com)

Louis Vuitton City

Οι πετσέτες παραλίας μπορεί να είναι έντονες, με πολύχρωμα μοτίβα λουλουδιών ή σούπερ φωτεινά νέον χρώματα.. Η συγκεκριμένη εκδοχή, δια χειρός Louis Vuitton είναι μια όμορφη αρρενωπή πετσέτα θαλάσσης με αρκετό ίσως και πολύ χρώμα. ( 590 δολάρια, καταστήματα Louis Vuitton)

Frescobol Carioca λινή πετσέτα παραλίας



Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την Frescobol Carioca, ένα brand για μαγιό με έδρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ίσως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Εκτός από ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές σε μαγιό και εξαιρετικές ιδέες ιστιοσανίδων και skateboard, η φετινή λινή πετσέτα θαλάσσης, ελαφριά και εύκολη στην μεταφορά και στη συσκευασία, είναι σίγουρα μια ξεχωριστή και πρακτική επιλογή (170.11 δολάρια από το frescovolcarioca.com)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider