«Έξυπνη» εφαρμογή «κόβει» τις σπατάλες στους παίκτες του NBA

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έξυπνη» εφαρμογή «κόβει» τις σπατάλες στους παίκτες του NBA

Είναι νέοι, πλούσιοι, γνωστοί και πολύ επιτυχημένοι. Όταν δεν είναι στο γήπεδο, ασχολούνται με τα πανάκριβα και αγαπημένα τους smartphones! Ο λόγος για τους παίκτες του NBA.

Την ίδια ώρα, η Ένωσή τους, η Ένωση Παικτών του NBA (NBA Players Association), με στόχο την προστασία των λαμπερών της «αστέρων» και προκειμένου να τους βοηθήσει να κάνουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση των οικονομικών τους, μακριά από κάθε είδους σπατάλες, αναζητά ανθρώπους που μπορούν να την βοηθήσουν.

Τελικά η εφαρμογή μιας εταιρείας μπορεί να βγάλει «από τη δύσκολη θέση» την Ένωση Παικτών του NBA. «Τα εργαλεία μας ανακαλύπτουν ευθύς αμέσως που βρίσκονται οι παίκτες. Και αυτό γίνεται μέσω των κινητών τους τηλεφώνων», σχολιάζει ο Mark Goines, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Personal Capital.

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του, το πρακτορείο MarketWatch, η Personal Capital είναι μια online συμβουλευτική εταιρεία, η οποία παρέχει δωρεάν συμβουλές για τη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης του καθενός, αλλά και δωρεάν ψηφιακά χρηματοοικονομικά εργαλεία, όπως και επενδυτικές συμβουλές.

Όπως εξηγεί ο Mark Goines, οι παίκτες του NBA μπορούν να λάβουν δωρεάν συμβουλές για τη διαχείριση των οικονομικών τους, μέσω ειδικής εφαρμογής στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η εταιρεία διαθέτει συνολικά 110 συμβούλους, οι οποίοι δύνανται να σχεδιάσουν αξιόπιστα χρηματοοικονομικά σχέδια για κάθε παίκτη του NBA, βασισμένα μάλιστα στους στόχους τους.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα των «αστέρων» του NBA είναι δωρεάν, όμως η ένωση καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στην Personal Capital για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως οι παίκτες του ΝΒΑ κερδίζουν αστρονομικά ποσά και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν δίπλα τους, τους καλύτερους επενδυτικούς και οικονομικούς συμβούλους. Όμως η εφαρμογή που τους παρέχει η εταιρεία είναι εξίσου αποτελεσματική και χρήσιμη, αφού δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του NBA να έχουν πλήρη εικόνα της περιουσίας τους, αλλά και των δαπανών τους.

«Οι παίκτες του NBA έχουν σύντομες καριέρες, πληρώνουν περίπλοκους φόρους και τελικά αναγκάζονται να λαμβάνουν αποφάσεις που αυξάνουν κατακόρυφα τις δαπάνες τους», σχολιάζει ο Purvis Short, πρώην παίκτης των Golden State Warriors.

Η συνεργασία της NBA Players Association με την Personal Capital ξεκίνησε πέρυσι το φθινόπωρο και από τότε περισσότεροι από 50 παίκτες κάνουν χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider