Λεκτική επίθεση Trump σε δημοσιογράφο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λεκτική επίθεση Trump σε δημοσιογράφο

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο, Donald Trump, όταν δημοσιογράφοι του υπέβαλαν ερωτήσεις για τις σχέσεις του με τα ΜΜΕ, ενώ ο μεγιστάνας έφθασε στο σημείο να εξυβρίσει έναν δημοσιογράφο αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε καλέσει δημοσιογράφους στον πύργο Trump στη Νέα Υόρκη προκειμένου να τους ανακοινώσει τον κατάλογο των οργανώσεων αρωγής βετεράνων του αμερικανικού στρατού που έλαβαν δωρεές από εκείνον.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο ίδιος είχε υποσχεθεί ότι θα συγκεντρώσει το ποσό των 6 εκατ. δολαρίων προκειμένου να τα προσφέρει σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ωστόσο είχε αρνηθεί να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα ακριβή ποσά των δωρεών, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των αμερικανικών ΜΜΕ.

Αφού κατήγγειλε «την ανεντιμότητα» των δημοσιογράφων προς το πρόσωπό του, όπως άλλωστε το κάνει σε κάθε συγκέντρωσή του εδώ και μήνες, ο Τrump εκτόξευσε τα βέλη του συγκεκριμένα εναντίον ενός ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου ABC. «Είστε λεχρίτης καθώς δεν γνωρίζετε τα γεγονότα» δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος προσάπτει στα μέσα ενημέρωσης ότι τον κατηγορούν ότι δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί. Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης, ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 5,6 εκατ. δολάρια, λιγότερα από το ποσό των 6 εκατ. που υποσχέθηκε.

«Πιστεύετε ότι θα αλλάξω; Δεν θα αλλάξω» είπε κι επιδόθηκε σε σφοδρές αψιμαχίες με πολλούς δημοσιογράφους στα 40 λεπτά που διήρκησε η συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider