Rama: Κανένας επενδυτής δεν φεύγει από την Αλβανία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Rama: Κανένας επενδυτής δεν φεύγει από την Αλβανία

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Edi Rama δήλωσε την Τρίτη ότι κανείς ξένος επενδυτής δεν φεύγει από τη χώρα του, σύμφωνα με την εφημερίδα Albanian Daily News.

Τα σχόλια του Rama έγιναν κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ξένους επενδυτές, εκπροσώπους διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με παρουσία στην Αλβανία καθώς και σε μέλη του διπλωματικού σώματος σε συνάντηση που διοργάνωσε η κυβέρνηση. Επιπλέον, ο Αλβανός πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους ξένους επιχειρηματίες στην Αλβανία ότι χαίρουν της πλήρους στήριξης της κεντρικής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την επίλυση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Οι ξένοι επενδυτές είχαν εκφράσει ανησυχίες καθώς και τη δυσαρέσκειά τους για το επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα. Ο Rama παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα, αλλά σημείωσε ότι συνολικά το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Αλβανία βελτιώνεται.

«Είμαι ο πρώτος που πιστεύω ότι υπάρχουν χίλιοι και ένας λόγοι για να μην είναι κανείς ευχαριστημένος με την κατάσταση αναφορικά με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης και των διαύλων της γραφειοκρατίας που συχνά είναι ανυπόφοροι. Αλλά χρειαζόμαστε στήριξη και συνεργασία και να κάνουμε μαζί πράγματα», δήλωσε ο Rama.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider