Το αγαπημένο ξενοδοχείο των κροίσων προκαλεί… έκπληξη!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το αγαπημένο ξενοδοχείο των κροίσων προκαλεί… έκπληξη!

Είναι ο ορισμός της πολυτέλειας και της κλάσης. Ο λόγος για μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία του πλανήτη, όπως το Four Seasons, το Ritz-Carlton και το Mandarin Oriental.

Κι όμως κανένα από αυτά δεν συνιστά τη «νούμερο ένα» επιλογή των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη. Πρώτο στις προτιμήσεις των κροίσων έρχεται ένα ξενοδοχείο που, για τους καλά γνωρίζοντες τα της πολυτέλειας, προκαλεί… έκπληξη. Ο λόγος για το Bellagio στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας έρευνας, την οποία παρουσιάζει το πρακτορείο CNBC και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 800 εκατομμυριούχοι από ολόκληρο τον πλανήτη, το ξενοδοχείο Bellagio συνιστά την κορυφαία επιλογή τους. Η έρευνα διενεργήθηκε από τη New World Wealth, μια εταιρεία ερευνών πάνω σε θέματα πλούτου, με έδρα τη Νότιο Αφρική.

Το Bellagio βρίσκεται στη λεωφόρο Las Vegas Strip, πίσω από τα διάσημα σιντριβάνια του Bellagio και προσφέρει πολυτελές σπα ημέρας, πολλές επιλογές για φαγητό και κομψά δωμάτια με ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο.

Δεύτερο στη λίστα των κορυφαίων επιλογών των κροίσων έρχεται το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, ενώ ακολουθούν το Mandarin Oriental στο Λονδίνο, το Hotel du Cap-Eden-Roc στην Αντίμπ της Γαλλίας και το Raffles Hotel στη Σιγκαπούρη.

«Το Bellagio δεν ήταν στην πραγματικότητα το όνομα που περιμέναμε να φιγουράρει πρώτο στη λίστα μας, αλλά είναι γεγονός ότι πολλοί κροίσοι το προτιμούν», σχολιάζει ο Andrew Amoils, επικεφαλής ερευνητής της New World Wealth. «Η έρευνα είναι πλήρως αντιπροσωπευτική και δίκαιη. Δεν υπήρχε καμία επιρροή από χορηγούς. Είναι μια έρευνα αντικειμενική», προσθέτει.

«Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία»

Το δεύτερο σκέλος της έρευνας της New World Wealth επικεντρώνεται σε έναν άλλο κλάδο και δη στην αγαπημένη αεροπορική εταιρεία των κροίσων. Με ποια αεροπορική προτιμούν να πετούν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι η Singapore Airlines. Δεύτερη έρχεται η Qantas της Αυστραλίας, ενώ ακολουθούν η Japan Airlines, η γερμανική Lufthansa και η γαλλική Air France.

«Μας εκπλήσσει το γεγονός πως από τη λίστα λείπει η Emirates, το όνομα της οποίας είναι ταυτόσημο με την πολυτέλεια», εξηγεί ο Andrew Amoils.

«Οι πλούσιοι τρελαίνονται να ταξιδεύουν», σπεύδει, ωστόσο, να επισημάνει, διατυπώνοντας το γενικότερο συμπέρασμα της έρευνας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider