Τα πράγματα που δεν πρέπει να αναζητήσεις στο Google

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα πράγματα που δεν πρέπει να αναζητήσεις στο Google

Μπορεί να αποτελεί τη νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης στον κόσμο - με περίπου 53.547 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο- και πράγματι να δίνει λύσεις σε πολλές απορίες και προβλήματά μας. Παρόλα αυτά, όπως ο κάθε κανόνας, έχει τις εξερέσεις του έτσι και στη μηχανή αναζήτησης της Google υπάρχουν πράγματα που δεν θα ήθελες να αναζητήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Independent, το οποίο χρησιμοποιεί στοιχεία του Reddit παρακάτω είναι τα 9 πράγματα που δεν θα θέλατε να «γκουγκλάρετε»

1) Fournier

Για τους μη γνωρίζοντες, ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Evan Fournier φέρει το ψευδώνυμο «Ποτέ μην Γκουγκλάρετε» και ο λόγος είναι ένας. Το επώνυμο του προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει αυτός που κάνει ψωμί ή πιο απλά «φούρναρης», ενώ το όνομά του πολλές φορές συναντάται ως ένας τύπος γάγγραινας που επηρεάζει τα γεννητικά όργανα. Εμείς σας προειδοποιήσαμε!

2) Krokodil

Το krokodil είναι το όνομα που χρησιμοποιείται στις πιάτσες των ναρκωτικών για τη δεσομορφίνη, ένα παράγωγο της μορφίνης με πολύ ισχυρή επίδραση, το οποίο στην περίπτωση της Ρωσίας και της Ουκρανίας θεωρείται υποκατάστατο της ηρωίνης.

Το ναρκωτικό αυτό είναι γνωστό και ως «σαρκοφάγο», καθώς περιέχει τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ευρείας κλίμακας μόλυνση στην περιοχή του σώματος, όπου γίνεται η χρήση του με ένεση.

3) Google

Καλό θα ήταν να ψάχνετε πληροφορίες για την Google να δοκιμάσετε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης. Το να αναζητήσετε μέσω google τη Google μοιάζει λίγο με χάσιμο χρόνου.

4) Calculus Bridge

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα. To Calculus Bridge ή Λογισμός Γέφυρα ή όπως λέγεται στην Επιστήμη των Μαθηματικών δεν είναι ένα τόσο δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα. Καμιά φορά βέβαια εάν το γκουκλάρετε μπορεί να σας οδηγήσει και σε κάποιον οδοντίατρο λόγω της «γέφυρας», οπότε προσοχή.

5) Το e-mail σας

Δεν είναι και ότι καλύτερο να αναζητήσετε το mail σας μέσω google, αφού σύμφωνα με τους χρήστες του Reddit ανά περιπτώσεις εγείρονται θέματα ασφάλειας, τα οποία μπορεί να μην γνωρίζατε καν ότι αντιμετωπίζετε.

Για την περίπτωση που βέβαια, ένα χρήσιμο εργαλείο που βοηθά στο να δείτε αν έχουν παραβιαστεί τα δεδομένα σας είναι το haveibeenpwned.com.

6) Harlequin ichthyosis

Πρόκειται για γενετική ασθένεια, αρκετά σπάνια η οποία προκαλεί διαταραχές στο δέρμα και μπορεί να οδηγήσει ορισμένες φορές σε παραμορφώσεις…Συμφωνα με τα αρχέια της δερματολογικ΄ςη εταιρείας μάλιστα η ασθένεια θεωρείτο μοιραία το 2011.

7) Τα συμπτώματα της ασθένειας σας

Εάν είστε άρρωστοι καλύτερα να πάτε αμέσως στο γιατρό παρά να αρχίσετε να ψάχνετε τα συμπτώματα της ασθένειάς σας. Το πιθανότερο είναι να αρρωστήσετε χειρότερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider