Μπριζόλα... καρπουζιού για τους αμετανόητους vegan (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπριζόλα... καρπουζιού για τους αμετανόητους vegan (vid)

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε το καρπούζι μετά από το κυρίως πιάτο και πολλές φορές τη σαλάτα πριν από το κυρίως πιάτο. Αυτό ισχύει για όλους όσοι τρώνε και κρέας. Τι συμβαίνει όμως με τους χορτοφάγους; Πού είναι το κυρίως πιάτο τους;

Μια ευφάνταστη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα επιδιώκει να δώσει το νεοϋορκέζικο εστιατόριο Ducks Eatery το οποίο σερβίρει μια πρωτότυπη μπριζόλα στην τιμή των 75 δολαρίων.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πιάτο μπορούν να ο μοιραστούν τρία άτομα, η τιμή εκ πρώτης όψεως δεν θεωρείται ακριβή. Μόνο που η μπριζόλα δεν είναι ούτε από τόφου ούτε από γλουτένη ούτε από κρέας αλλά από καρπούζι.

Το πιάτο δείχνει ιδιαίτερα λαχταριστό, μοιάζει εξωτερικά με μπριζόλα και όσοι το δοκίμασαν το χαρακτηρίζουν ως καπνιστό, γευστικό, αλμυρό, ζεστό και ζουμερό.

Όπως αναφέρει ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, William Horowitz, «κάναμε απλώς ότι κάνουμε και με το κρέας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μόνο που χρησιμοποιούμε καρπούζι».

Ο σεφ χρησιμοποιεί κόλιανδρο, ρίγανη και αλάτι και δημιουργεί κρούστα η οποία θυμίζει ένα λαχταριστό κομμάτι κρέας. Και βέβαια περιέχει όλες τις βιταμίνες που έχει το καρπούζι όπως είναι η A, B6, C κλπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.