Τα Crocs μπορεί να εκλείψουν από την αγορά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Crocs μπορεί να εκλείψουν από την αγορά

Τα πιο «μισητά» (ίσως) παπούτσια στον κόσμο μπορεί να πάψουν να κυκλοφορούν στην αγορά καθώς κλείνει το τελευταίο εργοστάσιο της κατασκευάστριας εταιρείας στην Ιταλία. Πρόκειται για τα γνωστά παπούτσια-παντόφλες «Crocs» τα οποία φόρεσαν και αρκετοί Έλληνες διαφόρων ηλικιών και επαγγελματικών κατηγοριών (είδαμε να τα φορούν από γιατρούς μέχρι παιδάκια στην παραλία).

Έτσι, δεν αποκλείεται τελικά αντί για ένα συνηθισμένο ζευγάρι παπούτσια που ήταν πριν από λίγα χρόνια, να καταλήξουν να είναι «συλλεκτικά».

Τα παπούτσια κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 16 χρόνια και θεωρούνται από πολλούς καταναλωτές ως τα πλέον κακόγουστα ενώ η εταιρεία τα είχε λανσάρει τονίζοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους όπως είναι η άνεση.

Όμως επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, η εταιρεία έσπευσε να καθησυχάσει τους λιγότερους σαφώς οπαδούς της ότι δεν πρόκειται για το οριστικό τέλος. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα επικεντρωθεί στις online πωλήσεις προκειμένου να βελτιώσει την κερδοφορία της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το τρίτο τρίμηνο αναμένοντα έσοδα ύψους 240-250 εκατ. δολαρίων ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο είχαν ανακοινωθεί έσοδα 243,3 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider