Ιρλανδέζικο παγωτό κέτσαπ VS ελληνικό παγωτό μουστάρδας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιρλανδέζικο παγωτό κέτσαπ VS ελληνικό παγωτό μουστάρδας

Η είδηση ότι στην Ιρλανδία ζαχαροπλαστείο δημιούργησε παγωτό με γεύση τη γνωστή κέτσαπ Heinz προς τιμήν του τραγουδιστή Ed Sheeran που επρόκειτο να δώσει 3 συναυλίες στο Δουβλίνο αρχικά κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών διεθνών μέσων.

Αυτό ήταν αναμενόμενο καθώς δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να αγοράζει κάποιος παγωτό κέτσαπ το οποίο μάλιστα γαρνίρεται με πραγματική κέτσαπ.

Το παγωτό είναι διαθέσιμο στο ζαχαροπλαστείο Gelati Enniscrone και ο ιδιοκτήτης του, κ. O'Dowd αποφάσισε να το δημιουργήσει λαμβάνοντας έμπνευση από τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος έχει επανειλημμένως εκφράσει την αγάπη του για τη συγκεκριμένη κέτσαπ την οποία κουβαλά πάντα μαζί του ενώ την έχει κάνει και τατουάζ στο χέρι του.

Όπως ανέφερε ο κ. O'Dowd μιλώντας στην «Independent», «η αρχική αντίδραση του κόσμου δείχνει διστακτικότητα αλλά αφού τη δοκιμάσουν έχουν θετικές αντιδράσεις. Πρόκειται για ένα παγωτό κάπως πικάντικο».

Αυτά συμβαίνουν στην Ιρλανδία το 2018. Όμως η Ελλάδα είναι πολύ πιο μπροστά καθώς πολλά χρόνια νωρίτερα είχε δημιουργήσει το παγωτό μουστάρδας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το παγωτό της «Τούλας», ενός από τα παλαιότερα ζαχαροπλαστεία στο Παγκράτι.Το διάσημο παγωτό παρασκευάζεται από καραμέλα, μέλι και καβουρδισμένο αμύγδαλο, και παίρνει το όνομά του λόγω χρώματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider