Αυτός είναι ο νικητής που κερδίζει το MLS MX 4G

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτός είναι ο νικητής που κερδίζει το MLS MX 4G

Το υπέροχο MLS MX 4G, με την πιο δυνατή κάμερα και την ατελείωτη μπαταρία μπορεί να γίνει δικό σας.

Η μπαταρία του MLS MX 4G με 4000mAh δεν τελειώνει ποτέ! Είναι μη αποσπώμενη και σας χαρίζει έως και 11 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 140 ώρες χρόνο αναμονής. Επιπλέον, με τη δυνατότητα fast charging, μειώνεται αισθητά ο χρόνος φόρτισης για να απολαμβάνετε γρήγορα κάθε εφαρμογή του MLS MX 4G.

​Η κάμερα του MLS MX 4G είναι ασυναγώνιστη: Με16MP και LED flash καθώς και αυτόματη εστίαση σας δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσετε κάθε σας στιγμή με απίστευτες λεπτομέρειες! Παράλληλα, έχει εγκατεστημένη μια μπροστινή κάμερα 13MP για τις πιο καθαρές σέλφι και για πολλές ώρες συνομιλίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω βιντεοκλήσεων.

Η IPS OGS οθόνη των 5,2” με 16700000 χρώματα και ανάλυση 1280x720 (HD), σας προσφέρει μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής σε υψηλή ανάλυση.

Με αποθηκευτικό χώρο 32GB έχετε πολύ χώρο για όλα τα Multimedia αρχεία σας καθώς και όλες σας τις αγαπημένες εφαρμογές. Για να μη νιώθετε κανέναν περιορισμό, υπάρχει πάντα η δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με κάρτα SD έως και 128GB.

​Το MLS MX 4G διαθέτει το νέο αναβαθμισμένο πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Octa-Core 1,3GHz 64bit με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που σε συνδυασμό με RAM 3GB προσφέρει την ισχύ που αναζητάτε για κάθε χρήση.

Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το MLS MX 4G είναι ο Λουκάς Καπετανόπουλος

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider